Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Hyundai ix35 (Tucson)

Haideti sa va mai servesc inca una cald, chiar fierbinte. Avem pozele cu noul Hyundai ix35, Tucson cum este numit in America de Nord. E clar pentru mine ca noul model imprumuta mult din design-ul modelelor Hyundai Genesis si Santa FE.

update 20.02.2015: Gama de motorizari include doua motoare pe benzina: 135 CP (1,6 litri GDI) si 176 CP (1.6 litri T-GDI) si trei propulsoare diesel: 115 CP (1,7 litri), 136 CP (2,0 litri) si 184 CP (2,0 litri). Noul motor turbo 1,6 litri.

T-GDI 176 CP este asociat unei transmisii cu dublu ambreiaj in sapte trepte (7DCT) sau unei cutii manuale in sase trepte. Toate motorizarile au fost imbunatatite pentru a oferi manevrabilitate sporita si eficienta kilometrica, adaptandu-se normelor Euro 6.

Modele Tucson destinate pietei din Europa vor fi produse in uzina Hyundai din Cehia, ca parte integranta a angajamentului sau in regiune. Increderea in calitatea produselor Hyundai realizate in Europa este confirmata de garantia de cinci ani fara limita de kilometri, unica in industrie, care va insoti fiecare nou model Tucson comercializat. Acest pachet include, de asemenea, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice ale vehiculului.

Noul Tucson va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2015, urmand a fi comercializat in Europa din a doua jumatate a anului.

reclama