0

Noul Crafter are pret de pornire de la 22.703 euro [P]

Hyundai Ploiesti!

Noul Crafter de la Volkswagen Autovehicule Comerciale – disponibil acum la livrare în România cu prețuri începând de la 22.703 euro + TVA (27.017 euro TVA inclus)

• versiuni disponibile: furgon, autoșasiu cabină simplă și dublă
• mult mai economic datorită costurilor scăzute pentru combustibil și a celor de întreținere – cunoscute sub denumirea de costuri totale de proprietate (TCO – Total Costs of Ownership)
• se pot comanda autovehicule cu masa totala maxim autorizată 3,5 tone, tracțiune față sau integrală 4Motion, cutie de viteze manuală
Noul model dispune de un șasiu care a fost reproiectat în totalitate, având în dotare o direcție electromecanică, motoare eficiente, optimizate atât pentru călătorii lungi, cât și pentru traficul urban, soluții bine gândite pentru încărcare, multiple variante pentru producătorii de suprastructură, scaun ergonomic pentru șofer și un număr însemnat de sisteme de asistare a conducătorului auto.

Din luna aprilie 2017, grupurile motopropulsoare din ofertă vor fi completate de sistemul de tracțiune integrală 4Motion.

Informații complete despre ofertele & modelele noastre, le puteți obține contactând un specialist Volkswagen la tel: 0264-207.400, email: sales@autoworld.ro sau  www.facebook.com/autoworld.volkswagen.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.