Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul BMW Seria 3 Gran Turismo

BMW se pregăteşte să prezinte cel mai nou BMW Seria 3 Gran Turismo. Ca o combinaţie între eleganţa unui coupé cu o fertă de spaţiu interior şi pentru portbagaj deosebit de mare, Seria 3 Gran Turismo s-a dezvoltat, de-a lungul ultimilor trei ani, într-un reper pentru clasa medie. Cele mai mari pieţe pentru vânzări sunt China, Germania şi SUA, iar cei mai mulţi clienţi BMW Seria 3 Gran Turismo sunt noi pentru marca BMW. Noua versiunea a modelului Gran Turismo are o imagine vizibil mai sportivă, iar cele trei motoare pe benzină şi cele cinci propulsore diesel din gamă oferă o putere semnificativ mai mare. Toate motoarele sunt cu turbocompresor şi consumă cu până la 14% mai puţin combustibil. Totodată, interiorul impresionează prin materialele de calitate, noua interfaţă utilizator pentru sistemul de navigaţie Professional (cu grafica şi organizarea meniurilor preluate de la BMW Seria 7) şi o conectivitate mai bună pentru smartphone.

Cu o lungime de 4.824 de milimetri, BMW Seria 3 Gran Turismo este mai lung cu aproape 200 de milimetri faţă de ceilalţi membri ai gamei BMW Seria 3. Iar acest lucru îl duce aproape de zona clasei sedanurilor mari. Apariţia mai sportivă a noului BMW Seria 3 Gran Turismo este dată şi de farurile LED, disponibile, în premieră, în echiparea standard, pentru fază scurtă şi cea lungă şi de proiectoarele LED pentru ceaţă. Vizual, automobilul are o postură mai lată pe drum. Iar combinaţia de stopuri LED actualizate şi linii mai pline de emoţie aduce un plus de forţă designului părţii spate.

Interiorul BMW Seria 3 Gran Turismo oferă o ambianţă şi mai sofisticată, datorită materialelor şi accentelor evoluate. Plusul de crom în jurul comenzilor pentru interior şi noile elemente decorative din lemn, culori şi variante de tapiţerie cu piele duc calitatea percepută la un nou nivel, în timp ce calităţile tactile şi ergonomice ale interiorului au fost îmbunătăţite suplimentar. Sportivitatea cuplată cu eleganţa unui coupé, confortul şi comoditatea oferite de cele patru uşi, poziţia şezutului ridicată cu 59 de milimetri cu vizibilitate excelentă de jur-împrejur şi un sentiment generos de spaţiu au fost mereu principalele argumente pentru achiziţionarea unui BMW Seria 3 Gran Turismo. Avantajul spaţiului este deosebit de convingător în compartimentul din spate, unde clientul este aşteptat de trei scaune integrale şi spaţiu pentru picioare familiar mai degrabă pentru un sedan de lux – graţie ampatamentului extins cu 110 milimetri (acum măsoară 2.920 de milimetri). Totodată, hayonul larg oferă acces spre portbagajul care oferă o capacitate ce variază între 520 şi 1.600 de litri şi care permite o utilizare foarte variată.

Cea mai recentă versiune a sistemului de navigaţie BMW Professional va fi oferită acum şi la BMW Seria 3 Gran Turismo – prima dată când un model de clasă medie dispune de acest sistem. Cele mai importante elemente din meniu sunt afişate într-un stil clar, cu pictograme, ceea ce face ca operarea sistemului să fie şi mai intuitivă. Conectarea telefoanelor mobile a devenit mai convenabilă – acum, smartphone-urile pot fi încărcate şi conectate wireless la antena exterioară a automobilului prin intermediul soclului cu inducţie.

Noua generaţie de motoare disponibile pentru BMW Seria 3 Gran Turismo oferă niveluri atractive de performanţe sportive, agilitate şi economie. Gama constă din trei motoare pe benzină, complet noi, care dezvoltă între 135 kW/184 CP şi 240 kW/326 CP şi cinci variante diesel cu puteri cuprinse între 110 kW/150 CP şi 230 kW/313 CP – cu tracţiunea clasică, pe puntea spate, sau cu cea integrală BMW xDrive, cu transmisie manuală sau automată Steptronic (consum mediu mixt: 7,7-4,3 l/100 km; emisii CO2: 175-112 g/km)*. Toate motoarele pe benzină, cu patru sau cu şase cilindri, şi cele diesel cu patru cilindri provin din familia de propulsoare BMW EfficientDynamics, nou dezvoltată şi modulară, şi beneficiază de tehnologia BMW TwinPower Turbo de ultimă oră. Odată cu faceliftul BMW Seria 3 Gran Turismo, noi motoare pe benzină îşi fac debutul şi în această gamă de modele. În acelaşi timp, noutatea din portofoliul de motorizări diesel este BMW 325d Gran Turismo. Celelalte motoare diesel cu patru cilindri au fost disponibile clienţilor încă de la lansarea noii generaţii de motoare, în vara anului 2015.

reclama