Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Audi A5

Noul Audi A5

Noul Audi A5 Coupé stabilește noi standarde. Designul marcant a fost modernizat și optimizat. Noua mască frontală cu farurile Audi Matrix LED opționale conferă un aspect dinamic chiar și atunci când automobilul stă pe loc. Și sub aspect tehnic, acest coupé sport corespunde celor mai noi standarde: pe lângă caroseria nouă Audi A5 impresionează și cu un tren de rulare complet nou dezvoltat, tehnologii puternice de propulsie, dotări inovatoare infotainment și sisteme de asistență la conducere.

Puterea și eficiența cu care v-ați obișnuit: pentru prima dată este disponibil pentru alegere și noul quattro cu tehnologie ultra. Actualmente acesta se poate combina cu motoare TFSI și TDI cu patru cilindrii, cu transmisie manuală. Datorită motorului optimizat sub aspectul eficienței, nu se simte nicio diferență la tracțiune și dinamică de mers, în comparație cu sistemele permanente. Prin combinația dintre aceste cuplaje și strategii ingenioase de operare, sistemul quattro cu tehnologie ultra oferă toate avantajele tracțiunii frontale, dacă situația de rulare nu necesită tracțiune integrală. În acest scop un ambreiaj pe cutia de viteze decuplează arborele cardanic al roților din spate iar în acționarea axei spate se deschide un ambreiaj integrat de separare. Controlul inteligent al transmisiei integrale lucrează predictiv, adică se folosește de rețeaua detaliată de senzori și de evaluarea continuă a datelor referitoare la dinamica de rulare, starea drumurilor și stilul de conducere pentru un avans de cca. o jumătate de secundă. Activarea tracțiunii integrale însă are nevoie de doar câteva fracțiuni de secundă. Opțional Audi oferă un tren de rulare cu control continuu al amortizorului. Acesta este integrat în sistemul de dinamică de rulare Audi drive select. Șoferul poate stabili astfel caracteristicile de bază în mai mulți pași.

Sistemul opțional Audi virtual cockpit este în același timp variat și inovator. Navigație, telefon, muzică, servicii Audi connect dar și indicații cu privire la sistemele de asistență, ecranul LCD de 12,3-inci afișează toate informațiile cu o claritate extraordinară, direct în câmpul vizual al șoferului. Experimentați mai multe funcții cu sistemul de navigație opțional AUDI MMI Navigation plus cu MMI touch. La cerere Audi smartphone interface aduce lumea Google și Apple în mașina dumneavoastră. Toată operarea logică MMI este construită pe baza telefoanelor smart actuale și dispune inclusiv de funcția inteligentă de căutare text. Noul sistem de comandă vocală naturală prelucrează și indicații din limbajul de zi cu zi. Sunetul 3D generat de sistemul audio Bang & Olufsen asigură o experiență acustică impresionantă.

Farurile opționale Audi Matrix LED conving prin designul unic și nou, accentuând astfel linia exterioară Audi A5 Coupé. Nu doar designul este corect, farurile Matrix LED garantează mai multă siguranță pornind sau oprind LED-uri individuale separat, în funcție de necesități. Vehiculele care vin din față sau care depășesc sunt mai bine vizibile pentru că toate zonele dintre ele și deasupra lor sunt mai luminoase.

Pretul de pornire in Romania este de 37.794 euro. Mai multe detalii despre oferta Audi A5 gasiti aici.

AUTOR:

TAGS: a5, audi, coupe, romania,

reclama