Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Bentley Continental Supersports – cel mai rapid automobil cu 4 locuri din lume

Bentley Continental Supersports – cel mai rapid automobil cu 4 locuri din lume

Bentley anunță astăzi cel mai rapid și mai puternic model produs până în prezent: noul Bentley Continental Supersports.

Viteza maximă de 336 km/h și accelerația 0-100 km/h în doar 3,5 secunde fac din noul Continental Supersports cel mai rapid și mai puternic automobil de lux cu patru locuri din lume.

Asemenea acestuia, fratele decapotabil, Continental Supersports Convertible, este cel mai rapid cabrio cu patru locuri din lume și atinge 100 km/h în 3,9 secunde, în drumul său către viteza maximă de 330 km/h.

Motorul W12 Bentley a fost reproiectat pentru noul Supersports cu turbine noi de înaltă performanță, o variantă nouă a motorului și un sistem de vectorizare a cuplului ce îi conferă noului Supersports Continental agilitate pe măsura performanței. In timp ce detaliile unice de design, atât cele din interior, cât și cele din exterior, oferă modelului o apariție atletică ce subliniază potențialul său de performanță.

Deși oferă o experiență de condus extrem de intensă, rafinamentul călătoriei specific unui model Continental nu a fost compromis. Fuziunea extremelor în lux și performanță fac din noul model Supersports ultima iterație ce definește și domină tipul de modele grand tour.

„Numele Supersports este legendar la Bentley”, a declarant Wolfgang Dürheimer, Chairman and Chief Executive of Bentley Motors. „Încă de la primele modele Supersports din 1920, până la modelul Continental Supersports din 2009 – iar acum cu a treia iterație a acestui model emblematic – este un nume care incită, pasionează și emoționează. Numai Bentley putea să creeze un asemenea automobil care îmbină în acest fel performanța extremă și luxul de neegalat.”

reclama