Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Noua Toyota Avensis disponibila in Romania – detalii si preturi

Noul Avensis vine echipat cu un design atractiv, stil dinamic și încredere fără compromisuri. De la farurile LED, la forma stopurilor stilizate în formă de V – design-ul Noului Avensis este plin de agilitate.

Fie că pleci cu familia sau călătorești în interes de afaceri – Noul Avensis se integrează perfect în viața ta de zi cu zi. Proiectat ergonomic, interiorul este unul extrem de spațios, oferind un spațiu extrem de generos și pasagerilor din spate. Habitaclul cu finisaje meticulos realizate este primitor și impresionează prin calitatea materialelor.

Toyota Avensis are 5 uși, o lungime de 4,75 metri pentru versiunea sedan și 4,82 metri pentru versiunea Touring Sports (cu 4 centimetri mai mult, față de modelul actual), un ampatament nemodificat, 2,7 metri, și o înălțime de 1,48 metri.

Noul Avensis este disponibil în România în 4 niveluri de echipare – Comfort (varianta standard de echipare), Executive, Elegance si Luxury.

Varianta standard de echipare -Comfort- are în dotare la interior, printre altele, oglindă interioară electrocromatică, radio CD&MP3 cu 6 boxe, geamuri electrice față, computer de bord TFT, iar la exterior beneficiază de oglinzi exterioare reglabile electric & încălzite, geamuri spate cu tentă verde și lumini de zi LED. Toyota pune un accent deosebit pe siguranța pasagerilor și a pietonilor și de aceea, chiar în echiparea standard, noul model conține sistemul de siguranță activă Pre-Crash, ce include sistemul Pre-Impact, asistență la frânare și frânare de urgență autonomă (AEB). De asemenea, varianta Comfort include sistemele de anti-blocare a roţilor la frânare (ABS) cu sistem de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), de asistenţă la frânare (BA), de control al stabilităţii plus (VSC+), de control al tracţiunii (TRC), de asistenţă la pornirea în rampă (HAC) şi funcţie de semnalizare a frânării de urgenţă.
Față de echiparea standard, Executive beneficiază în plus de sistem multimedia Toyota Touch cu sistem inteligent de acces și control al funcțiilor on-board, cu ecran tactil 8” color, cameră video marșarier, sistem de siguranță Toyota Safety Sense, proiectoare pentru ceață, scaun sofer cu suport lombar electric, tapiterie stofa cu inserturi Alcantara, Cruise Control cu limitator de viteză.

toyota-preturi-avensis

Varianta de echipare Elegance vine în plus față de varianta Executive cu jante aliaj 17”, faruri LED, tapițerie piele cu inserturi Alcantara, faruri de ceață cu funcție de urmărire a traseului, geamuri fumurii (spate), dar și sistemul de pornire fără cheie – Smart Entry & Push Start.

In plus, echiparea Luxury oferă un sistem audio cu 10 difuzoare, tapițerie piele, faruri LED autoadaptive, sistem de spălare pentru faruri, jante aliaj 18”, scaune șofer & pasager reglabile electric pe 8 direcții, dar și sistemul Toyota Touch 2 with Go Plus care include funcțiile de comandă vocală, pentru minimalizarea gradului de distragere a atenției, și Map Care, pentru ca dumneavoastră să fiți mereu pe drumul cel bun.

În ceea ce privește motorizările, noul Avensis se lansează cu 3 motorizări pe benzină si 2 motorizări diesel:

– 1,6 litri benzină Valvematic / 132 CP, disponibilă cu cutie manuală în 6 trepte, cu un consum de la 6,1 l/100 km;
– 1,8 litri benzină Valvematic cu cutie manuală în 6 trepte și automată (Multidrive S) / 147 CP, cu un consum de la 5,9 l/100 km;
– 2,0 litri benzină / 152 CP, disponibilă cu cutie automată (Multidrive S), consum de la 6,2 l/100 km;
– 1,6 L D-4D motorină / 112 CP, disponibilă cu cutie manuala in 6 trepte, cu un consum de la 4,2 l/100 km
– 2,0 L D-4D motorină / 143 CP, disponibilă cu cutie manuala in 6 trepte, cu un consum de la 4,5 l/100 km.

Și în privința emisiilor de CO2, noua generație Avensis beneficiază de îmbunătățiri. Pentru motorul de 1,6 benzină, emisiile de CO2 în ciclu mixt sunt de la 142 g/km, pentru motorul de 1,8 benzină, de la 138 g/km, pentru varianta 2.0 benzină, sunt de la 144 g/km. Pentru versiunile diesel, la motorul 1,6 L, emisiile de CO2 sunt de 108 g/km, iar motorul 2,0 are emisii de la 119 g/km.

Oferta AUTO
reclama