Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noua generatie: Hyundai i30

Noua generatie: Hyundai i30

Noua generatie a modelului Hyundai i30 va fi prezentata la Paris. Noul model este mai lung (+40 mm), mai lat (+15 mm) insa mai scund (-15 mm) pastrand acelasi ampatament. Tot ca element de noutate, Hyundai a mentionat ca a marit procentul metalelor dure in constructia acestui model astfel atingand pragul de 53% iar masina a devenit mai usoara cu 28 kg.

La capitolul motorizare, Hyundai va echipa noul i30 cu 3 motoare pe benzina si 3 motoare diesel. Gama motoarelor pe benzina va fi alcatuita din 1.4l aspirat natural de 100 CP, 120 CP si unul turbo de 140 CP. Motoarele diesel vor avea o cilindree de 1.6 dar cu puteri diferite: 95 CP, 110 CP si 133 CP. Motoarele vor fi cuplate la o cutie manuala in sase trepte sau robotizata cu 7 trepte si cu dublu ambreiaj. Se asteapta sa exista si o varianta sport denumita N ca va fi propulsata de un 2l si va dezvolta 260 CP.

Printre noutatile tehnologice, noul Hyundai i30 va avea un sistem multimedia cu suport pentru Apple CarPlay si Android Auto, sistem anti-impact frontal, cruise adaptiv, sistem de monitorizare unghi mort, sistem de siguranta si mentinere a benzii de mers s.a.m.d.

 

reclama