Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Nou Citroen C3

Citroën dezvăluie astăzi Noul C3, ultima realizare a unui best-seller comercializat în peste 3,6 milioane de exemplare începând cu anul 2002. Prin designul său distinctiv şi personalitatea vibrantă, Noul Citroën C3 debordează de optimism şi de o prospeţime exuberantă care vor cutremura piaţa. Silueta unică şi caracteristicile grafice originale exprimă energie şi încredere. Înfăţişarea este îndrăzneaţă din concepţie şi prezintă numeroase posibilităţi de personalizare, lăsând libertate deplină exprimării personale. Interiorul este proiectat cu atenţie pentru a asigura confortul conducătorului auto şi al pasagerilor şi pentru a transforma fiecare călătorie într-o experienţă plăcută. Maşina este dotată cu tehnologii de ultimă oră, incluzând, în premieră mondială, sistemul CitroënConnectedCam™, o cameră HD integrată care permite distribuirea directă a fotografiilor şi a videoclipurile realizate în timpul călătoriei.

new-citroen-c3-eblogauto-2016 (5)

Odată cu sosirea Noului C3, vântul schimbării începe să se facă simţit pe scena auto. Extrem de manevrabil, micuţul hatchback instituie un stil propriu – îndrăzneţ, vivace, cu o personalitate atractivă – care îl distinge în mulţime. Noul Citroën C3 este încântător prin abordarea sa neconvenţională în ceea ce priveşte confortul auto.

Noul model este îndrăzneţ din concepţie, cu o înfăţişare unică evidentă, ale cărui elemente fundamentale sunt partea frontală carismatică cu standarde înalte şi liniile generoase care îi asigură o ţinută plină de energie şi forţă. Prin conturul său lin şi fluid, semnătura grafică şi nuanţele actuale, Noul C3 dă, indiscutabil, tonul unui nou trend. Pe de altă parte, personalitatea sa puternică este gata să ofere posibilităţi extinse de personalizare, concepute global pentru a spori coerenţa şi valoarea. Este vorba de un model de clasăde mijloc, la preţuri accesibile, destinat unui segment mai larg al populaţiei – promisiunea unei maşini deosebite pe măsura gusturilor şi aspiraţiilor personale ale acestora. În ceea ce priveşte exteriorul bi-ton, există posibilitatea de a alege una dintre cele trei culori de plafon, pe lângă designul proiectoarelor de ceaţă, a oglinzilor laterale, a conturului lunetei şi a Airbump-urilor®. La interior, clienţii pot alege unul din cele patru pachete cu tonuri diferite pentru trei abordări auto distincte. Încă de la primul contact cu interiorul, acesta îţi va parea remarcabil de spaţios, o senzaţie accentuată de tapiţeria meticulos lucrată şi tabloul de bord orizontal bine poziţionat.

new-citroen-c3-eblogauto-2016 (1)

Noul C3 aduce tehnologii de ultimă oră, începând cu implementarea în premieră mondială a sistemului CitroënConnectedCam™, un sistem video HD complet integrat şi conectat care înregistrează experienţa călătoriei, pentru a o putea transmite instant pe reţelele de socializare, în scopul vizionării ulterioare (sau, de exemplu, ca probă în cazul unui incident). Sistemele avansate de asistenţă din timpul conducerii includ: navigaţia conectată 3D cu recunoaştere vocală, camera video marşarier, funcţia de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie şi supravegherea unghiului mort. Eficienţa noului C3 oferă, de asemenea, o gamă completă de motorizări de înaltă performanţă, cu consum redus (PureTech benzină, BlueHDi diesel), precum şi ultima generaţie de transmisie automată, cutia de viteze EAT6.

Base de donnée : Astuce Productions

Base de donnée : Astuce Productions

Oferta AUTO
reclama