Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noile reglementări privind cauciucurile de iarnă. Tot ce trebuie să știi iarna aceasta!

Noile reglementări privind cauciucurile de iarnă. Tot ce trebuie să știi iarna aceasta!

Potrivit noilor reglementări, setul de  anvelope de iarna nu sunt obligatorii începând cu data de 1 noiembrie, ci doar în cazul în care se circulă pe drumuri publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. După cum se precizează în Ordonanţa de Guvern 5/2011, anvelopele devin obligatorii chiar din luna octombrie dacă condițiile meteorologice se strică și devin nefavorabile.

În cazul în care, ca șoferi, sunteți prinşi în trafic fără anvelope de iarna, când condițiile meteo nu sunt favorabile sau că acestea nu respectă condiţiile prevăzute de lege ori sunt uzate peste limita admisă riscați amendă.

Este important însă, înainte de a achiziționa un set de anvelope de iarna, sa știți ce cumpărați.

Piața anvelopelor s-a dezvoltat considerabil, mai ales dupa ce autoturismele si motorizările acestora au primit îmbunătățiri de-a lungul timpului. Achiziția setului de anvelope de iarna potrivit pornește de la o serie de factori specifici precum, tipul vehiculului, stilul de șofat pe care l-ați adoptat, condițiile meteo din zona dumneavoastră, bugetul de care dispuneți si nu numai.

În cazul în care doriți un set de anvelope de iarna, este important să urmăriți prezența marcajului M+S (mud and snow) și fulgul de zăpadă, care arată că acea anvelopă poate fi folosită și pe timp de zăpadă abundentă. Anvelo-one.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de anvelope de iarna, care să satisfacă cerințele voastre.

Setul de anvelope Continental e o piesă esențială în funcționarea corectă și sigură a unei mașini, acestea având un rol extrem de important în susținerea greutății și direcționării vehiculului. Producătorii de anvelope Continental și de anvelope Michelin sunt unii dintre cei mai cunoscuți pe plan internațional, astfel vei face o investiție sigură pentru următoarele sezoane. Setul de anvelope Hankook beneficiază, de asemenea, de performanțe extrem de bune, zero probleme, aderență excelentă și zgomot redus, iar datorită compusului optim, scad considerabil gradul de uzură în timp.

Modelele de anvelope Continental sunt anvelope de iarna ce au un rulaj mai mare și cu o aderență foarte bună. Acesta fiind un aspect deloc de neglijat, având în vedere faptul că aderența este cel mai important aspect atunci când căutăm anvelope de iarna.

Setul de anvelope Hankook este recunoscut după cauciucurile cu performanțe extrem de bune, ce scad considerabil gradul de uzură în timp.

Modelele de anvelope Continental sau anvelope Hankook au o compoziție specială a cauciucului care vă oferă performanțe ridicate și pe care vă puteți baza atât în perioada rece, cât și vara.

Totodată, dacă preferi o marcă de anvelope cu renume, care îți va asigura caracteristicile de care ai nevoie, poți alege să cumperi anvelope Michelin.

Alege și tu anvelopele potrivite pentru iarna aceasta și pregătește-te pentru ninsori și viscol. Și nu uita, e mai simplu dacă alegi să comanzi online!

reclama