0
Motorsport Start Alex Berea FRAS

FRAS lansează Motorsport Start, competiție și inspirație pentru pasionații de automobilism sportiv

Federatia Română de Automobilism Sportiv anunță, printr-un comunicat de presă, o nouă direcție accesibilă pasionaților de Motorsport Startautomobilism sportiv: Motorsport Start. Inițiator este Alexandru Berea care preia, cu această ocazie, și funcția de Președinte al Comisiei pentru Tineri din cadrul Federației. De profesie inginer, el are o experiență de peste 20 de ani în automobilismul sportiv românesc, cu multiple participări în Campionate de Raliu, VTM, Autoslalom și Time – Attack, și totodată coordonator al mai multor echipe în Campionatul Național de Karting.

Lansarea programului vine ca urmare a creșterii sportului auto în România, acesta constituind într-un Campionat de îndemânare ce se va desfășura în parcările marilor centre comerciale din țară. Scopul? De a ajunge aproape de cât mai mulți pasionați, de a atrage noi practicanți și de a face cunoscute toate disciplinele Motorsportului.

În acest sens, în primă instanță, piloții și membrii activi ai Federației Române de Automobilism Sportiv vor organiza un program de întâlniri , în cadrul cărora vor explica și vor îndruma doritorii către toate disciplinele existente în cadrul FRAS.

În calitate de partener media al proiectului, eblogAUTO.ro va prezenta pe larg, în perioada următoare, atât proiectul Motorsport Start, cât și regulamentul cadru al acestuia.

 

Despre autor:

Am 29 de ani și iubesc mașinile încă de pe vremea când le desenam, de-o șchioapă, pe file de caiet. Mai târziu, au urmat revistele auto-moto, numere vechi, pe care le cumpăram în Școala Generală, cu banii de buzunar pentru masă. Anii au trecut, iar pasiunea a rămas și chiar a devenit mai puternică, odată cu achiziționarea primului automobil. Ca atare, sunt întotdeauna bucuror să vorbesc și să scriu despre acest domeniu.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.