Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Mercedes-Benz si TIFF – de 12 ani co-autorii unei povesti de succes

Pentru al 12-lea an consecutiv, Mercedes-Benz este Masina Oficiala a TIFF – primul si cel mai mare festival din Romania dedicat filmului de lungmetraj, a ajuns la cea de-a XVII-a editie. Cea mai inteligenta limuzina din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E, precum si SUV-ul versatil care poate cuceri orice drum, GLC, vor prezida flota auto a TIFF din acest an, alaturi de Clasa V, recunoscuta pentru confortul oferit pasagerilor. Cele trei staruri Mercedes-Benz le vor oferi invitatilor la festival o calatorie de neuitat in drumul spre covorul rosu.

Prezenta de 12 ani a Mercedes-Benz la cel mai important si respectat festival din Romania dedicat cinematografiei reprezinta pentru noi mai mult decat o asociere cu un eveniment – suntem deja co-autori ai unei povesti de succes, una care vorbeste despre excelenta culturala si inspirationala in lumea filmului. An de an, suntem onorati sa le asiguram invitatilor TIFF experiente premium pe durata festivalului, atat de la bordul autoturismelor Mercedes-Benz de ultima generatie, cat si prin punerea in scena a unor activari memorabile, care vor puncta principalele momente ale Festivalului. Ne face placere sa revenim la Cluj, un oras pe care fiecare persoana ar trebui sa il viziteze mai ales in iunie, pentru a-si lua portia recomandata de cultura cinematografica, dar si pe cea de inspiratie pentru a conduce noi proiecte, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.

TIFF promoveaza cinematografia autohtona si internationala, punand accent pe diversitate, originalitate, libertate de exprimare – valori care garanteaza, an de an, experiente culturale autentice. De-a lungul celor12 ani de parteneriat, Mercedes-Benz s-a dedicat recunoasterii excelentei prin premierea unor personalitati marcante ale filmului romanesc si incurajarii actorilor talentati care vor sa faca un pas mai departe, de la scena teatrului la marele ecran. Le suntem asadar recunoscatori, ne bucuram ca impartasim aceleasi valori si asteptam cu nerabdare surprizele rezervate noii editii TIFF, a declarat Tudor Giurgiu, director festival TIFF.

De asemenea, in cadrul Galei TIFF 2018, Mercedes-Benz Romania va acorda „Premiul de Excelenta” pentru intreaga cariera unei personalitati din lumea filmului romanesc. Actori celebri precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Sturmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015), Carmen Galin (2016) si Tora Vasilescu (2017) au primit in ultimii ani acest premiu oferit de Mercedes-Benz, pentru contributia adusa cinematografiei din tara noastra.

reclama