Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Mercedes-Benz este pentru a zecea oară Maşina Oficială a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF)

Pentru a zecea oară consecutiv, Mercedes-Benz România este partenerul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), ajuns cu succes la cea de-a XV-a ediţie. Între 27 mai şi 5 iunie, Cluj-Napoca devine capitala filmului european, iar Mercedes-Benz este din nou Maşina Oficială şi conduce către covorul roşu cei mai de seamă reprezentanţi ai cinematografiei. Clasa E se va distinge în galeria limuzinelor, fiind cel mai nou model lansat, cu un design de top şi un interior impresionant.

„De-a lungul anilor, Mercedes-Benz a devenit sinonim cu TIFF, cel mai spectaculos festival din România dedicat cinematografiei. În 2016, în scenariul acestei colaborări, parteneriatul dintre cei doi lideri aduce în prim plan zece ani de excelenţă. TIFF este un episod important din activitatea Mercedes-Benz România, prin care recunoaştem şi recompensăm excelenţa an de an prin intermediul Premiului de Excelenţă, cât şi prin faptul că oferim invitaţilor de renume autoturisme de ultimă generaţie.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz România şi Managing Director Passenger Cars.

„Anual, parteneriatul dintre TIFF şi Mercedes-Benz aduce împreună două branduri care susțin şi împărtăşesc valori comune – pasiune şi excelenţă. Ne bucurăm că am reuşit să construim un parteneriat de tradiţie care anul acesta împlinește 10 ani.”, a declarat Tudor Giurgiu, director festival TIFF.

reclama