0

Masina Anului eBlogAuto 2015

Asa cum v-am promis, astazi va anuntam care este „Masina Anului 2015” din punctul nostru de vedere. Fiecare membru eblogauto a avut la dispozitie 100 de puncte si s-a punctat: motorizarile, performantele, nivelul de siguranta, interior, exterior si pretul (tinand cont rivalii din segment).

Au fost in total 1047 de cititori care au votat prin intermediul formularului nostru. Voturile voastre sunt urmatoarele: Renault Kadjar 2%, Mazda CX-5 si Volvo XC90 5%, BMW Seria 7 7%, Opel Astra 8%, Jaguar XE 9%, Skoda Superb 10%, Alfa Romeo Giulia 11%, Hyundai Tucson 20% si preferata voastra este Mercedes Benz GLE Coupe cu 25%. Procentajele au fost socotite drept puncte. Astfel voturile pentru „Masina Anului 2015” sunt urmatoarele:

1

Deci castigatoarea este ALFA ROMEO GIULIA ;). Multumim mult pentru interesul vostru si speram sa o primim curand in teste.

Alfa Romeo Giulia

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.