Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Magazin de piese auto ieftine online pentru toate marcile auto (P)

Ajungem la mecanic, fie că vrem, fie că nu. Indiferent de marca sau de vârsta automobilului trebuie să trecem pe la doctorul în salopetă, în cel mai bun caz numai pentru revizii și verificări, sau în situații mai puțin favorabile când suntem trădați de companionul nostru pe patru roți.

Fiind ocupați, vrem să ducem multitaskingul la extrem și să facem cât mai multe lucruri în același timp. În plus, vrem să le facem fără să ne ridicăm de la birou și acest lucru reprezintă temelia magazinelor online. De ceva vreme poți comanda cam tot ce îți trece prin minte, iar coletul să sosească a doua zi. Așadar, de ce să nu îți comanzi și piesele necesare pentru mașina ta tot de la un magazin online? Poate vei fi sceptic la început, dar dacă te bazezi pe un site serios, poți scăpa de drumurile până la magazinul de piese auto din cartier.

Din multitudinea de asemenea vânzători, puțini m-au convins să comand de pe siteul lor. Printre aceștia se numără autoeco.ro și nu degeaba îl pomenesc aici. Eu am preferat să dau comanda telefonic, discutând cu unul dintre reprezentanții, dar magazinul mai pune la dispoziție comanda direct de pe site sau prin intermediul poștei electronice. În plus, înainte să îmi trimită reperele comandate, mi-au cerut și seria caroseriei (VIN-ul) pentru a fi siguri că piesele sunt compatibile cu mașina. Ca proprietar al unei mărci mai puțin întâlnite în România, am scăpat de această grijă. Comenzile mi-au sosit de regulă a doua zi, dar cei de la AutoEco promit un termen de livrare cuprins între două ore sau două zile, dar care se poate extinde până la maximum 15 zile în cazul pieselor care vin din afara țării.

Pe lângă magazin, AutoEco vine în întâmpinarea clienților și cu un service autorizat RAR. În plus, acesta se bucură și de acreditarea Bosch pentru reparații la sistemul de frânare, lucru care arată calitatea reparațiilor atât prin prisma aparaturii folosite, dar și a mecanicilor. Fiind în București pentru câteva zile, m-am programat pe autoeco.ro/service-auto pentru schimbul de ulei, comandând reperele necesare din magazinul online. Astfel m-am putut bucura de un cost redus al comenzii și al manoperei. În plus, pentru că paza bună trece primejdia rea, beneficiez de garanție cumulativă, a pieselor și a lucrării.

Oferta AUTO
reclama