Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Magazin de piese ieftine multibrand (P)

Ca orice lucru facut de mana omului, si masinile se mai strica. Norocul nostru este ca exista si alte lucruri facute de mana omului care ne pot ajuta cand se intampla astfel de evenimente nedorite; alte lucruri cum ar fi www.piese-auto.ro.

Portalul celor de la piese-auto.ro ofera cumparatorilor o pleiada de piese auto pentru producatori din toate colturile lumii: incepand de la piese de Dacii pana la piese de Hyundai! Piese ieftine pentru toti cei care se gasesc la ananghie!

Site-ul este usor de folosit, cu filtre ce pot fi aplicate pentru a gasi automobilul si piesa necesare. Puteti alege dupa marca, model, an de fabricatie, combustibil, tipul motorului, caroserie, etc. Comenzile se fac usor iar livrarile sunt prompte! Daca nu sunteti siguri de comanda dumneavostra sau vreti sa schimbati ceva in ultimul moment, cei de la site va pun la dispozitie si 3 numere de telefon ce pot fi accesate de luni pana vineri intre 8:30 si 18:00 iar sambata intre 8:30 si 14:30.

Daca nu gasiti piesa dorita pe site, cei de la piese-auto.ro va ofera sectiunea „Cere o piesa”. Aici le puteti scrie si puteti face comanda speciala pentru o piesa pe care nu o puteti gasi in catalogul lor on-line. Completarea formularului este usoara, urmand apoi sa fiti contactat cand piesa este gasita.

Pentru a ajuta cumparatorii sa se orienteze mai usor pe site, pe prima pagina puteti gasi si cateva linkuri rapide catre cautarile cele mai frecvente, cum ar fi: kit ambreiaj, sonda lambda, kit de distributie Volkswagen, etc. Accesand fiecare optiune, cumparatorul poate vedea o descrierea a piesei si apoi poate incepe cautarea ei pentru modelul automobilului sau.

Pe langa piese specifice fiecarei masini in parte, piese-auto.ro ofera si uleiuri, anvelope si acumulatori.

Partea cea mai buna este ca pe pagina exista si un link rapid catre sectiunea „Promotii”, unde puteti vedea cele mai bune preturi la diferite piese, kit-uri sau consumabile.

Va provocam sa gasiti un site cu preturi mai bune si servicii mai prompte! Pana atunci, aruncati un ochi peste www.piese-auto.ro.

Oferta AUTO
reclama