Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Leapsa miturilor – Cati cai are un cal putere?

Leapsa miturilor – Cati cai are un cal putere?

Săptămâna trecută, pornind de la campania „Mecanicul de mituri”, OMV a pornit o leapșă legată de mituri ce țin de funcționarea mașinii, iar astăzi este rândul nostru să răspundem provocării. Băieții de la Stacs TV ne-au nominalizat să vorbim despre un mit cunoscut în rândul șoferilor, iar noi ne-am ambiționat să prezentăm unul de care cu siguranță ați auzit cu toții: ce putere are, de fapt, un cal putere?

Foarte mulți folosesc termenul de „cal putere”, pentru a exprima puterea mașinii, dar mulți nu știu ce înseamnă exact acest lucru. În acest context, credem ca este momentul să vorbim mai mult despre ceea ce înseamnă acest concept, fie că ne referim la automobile, motociclete, camioane sau chiar mașini de tuns iarba. Astfel, dacă vrei să afli mai multe despre ce înseamnă, de fapt, un cal putere, te invităm să urmărești video-ul de mai jos:

Ei bine, acum că am lămurit cum stau lucrurile cu putearea unei mașini și caii de sub capotă, ne întrebăm: ce influențează caii putere, cum putem să ne asigurăm că ne bucurăm de puterea lor maximă? Răspunsul este simplu: trebuie să fii atent cu ce ii hrănești!

La fel ca în cazul căluților reali, „hrana” pe care o oferi motorului poate influența sănătatea acestuia. Un carburant de calitate va păstra motorul curat, „sănătos”, care va rula la capacitate maximă. Spre exemplu, ceea ce noi alegem este carburantul OMV MaxxMotion Diesel. Acesta are la bază un pachet de aditivi de ultimă generație, care facilitează o funcționare optimă a automobilului. Moleculele sale unice de curățare contribuie la menținerea motorului curat, prin eliminarea depunerilor pe injectoare pe termnen lung. Totodată, OMV MaxxMotion Diesel previne fenomenul de coroziune (ce apare, în timp, în cazul utilizării unui carburant obișnuit) și protejează subansambele motorului.

Cu alte cuvinte, secretul nostru pentru a menține în formă caii putere este chiar acest carburant. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Dacă vrei să te asiguri că toții cai tăi de sub capotă „mănâncă” bine, OMV recomandă folosirea carburantului de performanță OMV MaxxMotion Diesel și pentru a demonstra calitatea acestuia, „Mecanicul de mituri” oferă trei premii a câte un plin în valoare de 300 de lei. Cum poți câștiga? Păi e foarte simplu! Intră aici – LINK, și lăsați în secțiunea de comentarii, puterea automobilului vostru sau puterea mașinii în Watti sau KW și pe 8 aprilie, orele 12 (va puteti inscrie pana cel tarziu pe 8 aprilie a.c., ora 10).

Caștigătorii sunt:

Premiile pot fi revendicate pe adresa eblogauto@gmail.com dar nu mai tarziu de data 30 aprilie a.c. Vă rugăm să ne trimiteți numele dvs complet, număr de telefon și o captură a contului dvs de youtube prin care să demonstrați că dvs sunteți titularul user-ului caștigător.

Și nu uitați, dacă hrăniți cum trebuie caii, veți avea numai surprize plăcute!

reclama