Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Lamborghini readuce tracțiunea spate în prim plan

Lamborghini Huracan 580-2 a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Los Angeles. Noua versiune este cu 33 kg mai ușoară decât cea cu tracțiune integrală, iar inginerii italieni au pregătit astfel mașina pentru ca șoferul să se poată bucura de „comportamentul specific unei tracțiuni spate”.

lamborghini-huracan-lp580-04

Această ediție dispune de un motor de 572 cai putere și 540 Nm care propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în 3.4 secunde fiind cu 0.2 secunde mai încet decât echivalentul cu tracțiune integrală. Viteza maximă ajunge undeva în jurul valorii de 320 km/h.

Designul este aproape același, noului model fiind adăugate câteva elemente aerodinamice pentru a îmbunătăți tracțiunea. În ceea ce privește tehnologiile de la bord, printre acestea se regăsește standard cunoscutul sistem de oprire a cilindrilor, Huracan putând circula folosind numai 5 din cei 10 cilindri, iar dintre cele opționale cel mai important este Virtual Cockpit luat de la Audi TT.

Prețul de pornire al acestui model în Europa va fi undeva în jurul sumei de 150.000 euro, fiind cu 53.000 euro mai ieftină decât versiunea cu patru roți motrice.

Oferta AUTO
reclama