Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

KIA obține două titluri importante la World Car of the Year

KIA obține două titluri importante la World Car of the Year

Constructorul coreean KIA a reușit să își adjudece doua titluri importante la World Car of the Year.

Primul i-a revenit SUV-ului Telluride ce a obținut titlul de „World Car of the Year 2020”. Acest premiu se adaugă la un palmares impresionant al modelului la doar un an de la lansare, el obținând deja 70 de premii.

Premiul al doilea a fost obținut de modelul  electric E-Soul, „World Urban Car”. Jurații au acordat acest premiu pentru această mașină, deoarece este un model ideal pentru oraș, ce combină performanța cu emisiile zero, autonomia sa fiind una excelenta, iar designul este unul îndrăzneț, dar și practic.

Thomas Schemera, vicepreședinte executiv și șef al diviziei de produse al Kia Motors Corporation a declarat: Noi, cei de la Kia ,suntem cu adevărat onorați să primim nu doar unul, ci două premii din partea comisiei de jurizare a premiilor ‘World Car of the Year. Aceasta este una dintre cele mai acerbe competiții din industria auto mondială, dovedind că Telluride și e-Soul sunt automobile cu adevărat remarcabile. Aceste premii atestă talentul și eforturile unei echipe globale, care se străduiește să creeze automobile atractive, de înaltă calitate și practice pe care șoferii le iubesc.”

Câștigătorii premiilor ‘World Car Awards’ sunt aleși de un juriu internațional independent alcătuit din 86 de jurnaliști cu experiență, foarte respectați, din industria auto din 24 de țări din toată lumea.

reclama