Test Drive Peugeot 2008 GT LINE 1.5 BLUEHDI STT 130 CP EAT8 2020 [VIDEO]

Test Drive Peugeot 2008 GT LINE 1.5 BLUEHDI STT 130 CP EAT8 2020 [VIDEO]

Nu există vreun animal în lumea aceasta care să nu fie conștient de puterea leului, la fel cum nu este producător în zilele noastre care să treacă așa ușor peste avansurile făcute de Peugeot în ultima vreme. Francezii odinioară cunoscuți pentru calitate îndoielnică și design monoton au ieșit la rampă cu rodul imaginației lor, o imaginație care a avut multă vreme să „coacă” elementele de design demențiale pe care le poți observa pe noile modele. Din exterior ai impresia că mașina va fi la fel de elegantă și peste 10 ani iar din interior te simți ca într-un OZN. Este Peugeot 2008 un crossover fără compromisuri?

NOUL PEUGEOT 2008

NOUL PEUGEOT 2008

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, noul SUV PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață. Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 18" decorate cu inserții aerodinamicei, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamond îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv. Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10" și tabloul digital 3D complet configurabili. De asemenea, noul SUV PEUGEOT 2008 oferă pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunari. Îți poți personaliza călătoriile selectând un mod de rularei. Ia loc la bordul noului SUV PEUGEOT e-2008 și PEUGEOT i-Cockpit® 3D este pregătit să te asiste pentru a te bucura toate beneficiile rulării 100% electrice - frânarea regenerativăi și informații detaliate în timp real despre funcționarea trenului de rulare. Panoul de bord digital 3D afișează toate informațiile necesare pentru condus în câmpul vizual al șoferului, cum ar fi sistemele de asistență la navigație și la condus, pe două niveluri de citire, clasificate și configurabile. Cele mai importante informații, precum alertele de viteză și siguranță, sunt proiectate în stil hologramă pentru a atrage mai rapid atenția șoferului. Datorită navigației TomTom® Traffic 3D, afli în timp real informațiile despre trafic, timpul călătoriei și zonele de risc. Rămâi conectat prin replicarea aplicațiilor tale preferate de pe smartphone pe ecranul tactil folosind funcția Mirror Screen. Smartphone-ul tău se încarcă prin inducție în zona dedicatăi, situată în apropiere pe consola centrală. Conexiunile prin cablu USB sunt de asemenea disponibile pentru pasagerii din față și din spate. Permite muzicii preferate să umple interiorul noului SUV PEUGEOT 2008, redată cu puritate de sistemul audio premium exclusiv HiFi Focal. Cele 10 difuzoare - inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și 1 subwoofer - plasate în tot habitaclul oferă o experiență muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind cu mult limitele unei experienței obișnuite Hi-Fi.

Descopera noul SUV compact de la PEUGEOT

Noul SUV PEUGEOT e-2008 este echipat cu un motor electric de 100 de kW (136 CP), extrem de versatil și la fel de ușor de utilizat în oraș sau la drum lung, fiind un propulsor robust și sigur. Acest motor oferă o accelerare instantanee datorită cuplului motor imediat de 260 de Nm. La volanul noului SUV PEUGEOT e-2008 te vei puta bucura de plăcerea unor călătorii line, dinamice și liniștite. Noul SUV PEUGEOT 2008 oferă o gamă completă de tehnologii și funcții de asistență a șoferului de ultimă generației pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.  Beneficiezi de servicii personalizate sincronizate în timp real cu contul tău prin intermediul aplicației gratuite MyPeugeot:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău SUV PEUGEOT e-2008.
Preturi Speciale & Livrare Imediata pentru modelele Peugeot 2008 din stoc