Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Investește eficient și sigur în camioane rulate! Iată care sunt cele mai importante aspecte

Investește eficient și sigur în camioane rulate! Iată care sunt cele mai importante aspecte

Investinind în camioane, investești în afacerea ta. Din aceste motiv investiția trebuie să fie sigură și realizată la momentul oportun. Obiectivul fiecărei afaceri este generarea profitului. Antreprenorii achiziționează camioane rulate datorită prețului, însă ținecami cont și de condițiile de lucru ale șoferului. Principalele aspecte de care trebuie să ții cont, atât în calitate de antreprenor cât și în calitate de șofer sunt: confortul, fiabilitatea (raportat la numărul de km) și consumul. Chiar dacă antreprenorul investește, șoferii sunt cei care își petrec zile întregi în cabina camionului, așa că cele mai bune sugestii vin chiar de la ei.

Indiferent de marca pe care o preferi, numele brandului trebuie să inspire încredere și să ofere soluții pentru fiecare problemă care ar putea apărea. Fie că preferi camioane MAN, camioane Scania sau camioane Iveco, trebuie să iei în considerare fiecare aspect.

Confort ridicat însemană mai multă productivitate

Pentru ca afacerea ta să funcționeze în cele mai bune condiții ai nevoie de un camion care să îți ofere confort. O cursă durează câteva zile, timp în care un șofer stă în cabină. Dacă șoferul este odihnit și se simte confortabil în cabina camionului, atunci și ateneția, eficiența și condusul responsabil vor fi accentuate.

Camioanele MAN și camioanele Iveco au un panou de bord drept, ce permite traversarea cu ușurință a cabinei, accesul la butoane și comenzi fiind ușor îngreunat din cauza întrerupătoarelor plasate înspre centrul panoului de bord. Făcând abstracție de acest aspect, construcția clasică a bordului aduce avantaje de necontestat în ceea ce privește spațiul, mai ales că la camione fiecare centimetru de spațiu contează.

Comparându-le pe cele două, modelele de camioane MAN și camioane Iveco oferă condiții bune de folosire a spațiului din cabină. Cu toate acestea, în timp ce în modelele de camioane MAN vei găsi finisaje mai rafinate, modelele de camiaone Iveco recurg la mai mult plastic. Chiar și așa, avantajul este dat de funcționalitate și de întreținerea ușoră.

Pe lângă camioanele MAN și camioanele Iveco, și modelele de camioane Scania bifează confortul de pe lista de caracteristici. Suedezii folosesc conceptul bordului curbat în jurul șoferului, acest lucru oferind o ergonomie optimă. Cu toate astea, confortul șoferului și posibilitățile de ajustare sunt puțin mai mari la camioane Volvo decât la camioane Scania. Totodată, pe lângă confort, Scania are cel mai mare unghi de ajustare a volanului și numeroase posibilități de aranjare a scaunului, pentru confortul din timpul condusului. Șoferii de camioane susțin că cele mai bune instrumente de bord sunt regăsite la modelele de camioane Scania. Acestea sunt dispuse în apropierea șoferului, fiind ușor de accesat.

Rețeaua de service și fiabilitatea hotărăsc brandul de la care cumperi.

Antreprenorii care sunt interesați de achiziționarea unui camion țin cont de fiabilitatea acestora și de rețeaua de service. Șoferii ne-au declarat că pe lângă preț, rețeaua de service și distanțele până la centrele de revizii sunt extrem de importante.

Pentru transportori, un camion care staționeză într-un service nu produce decât pierderi, din acest motiv este foarte important ca service-ul să fie în apropiere, să aibe program cât mai lung, piese pe stoc și prețuri rezonabile.

Camioanele MAN se evidențiază la capitolul fiabiliatate, aflându-se printre cele mai scăzute la cota de defecțiuni a camioanelor rulate. Conform TÜV (Asociație Germană pentru Inspecții Tehnice Periodice), camiaonele MAN de mare tonaj se evidențiază ca fiind bine întreținute. Reviziile periodice constituie un avantaj pentru camioanele MAN deoarece acestea sunt mereu pregătite pentru intervenții.

Fiind în mare parte a timpului pe drumuri, șoferii au nevoie de siguranța oferită de construcția unui camion. Serviciile de mententață regăsite des exprimă o calitate superioară pentru produsul oferit. Camioanele care au eticheta Scania Approved sunt camionele care au fost verificate amănunțit de către tehnicienii Scania înainte să fie puse în vânzare.

Camioanele Iveco atrag clienții datorită fiabilității și construcției lor. Datortiă calităților raportate la șasiu, camioane Iveco sunt potrivite pentru remorcare în condiții grele și durabile la utilizările intense.

Un camion potrivit are un consum moderat

Șoferii de camiaone rulate sunt interesați și de consum. Pe lista preferatelor se află camioanele Scania. De-a lungul timpului, aceasta a făcut numeroase progrese tehnologice, în special în reducerea de carburant și emisii. La un camion este ideal ca motorul să fie foarte puternic, de minimum 400CP, iar consumul să fie mic. Șoferii recomandă camioane Scania, camioane MAN, camioane Volvo sau camioane Iveco datorită fiabilității și a eficienței energetice. La un camion gol consumul este de 26 de litri de motorină la 100 de km, adăugându-se 0,5 litri de motirină la fiecare tonă de încărcătură adăugată.

Ținând cont ca aceste aspecte să se îmbine într-un mod cât mai practic, achiziția ta cu siguranță va fi una de succes.

reclama