Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Importanta jantelor de aliaj in structura masinii

Importanta jantelor de aliaj in structura masinii

Autoturismul atat de indragit de fiecare sofer are nevoie de atentie si ingrijire pentru a putea rula sute de km in fiecare sezon. Fiecare parte creaza intregul si trebuie tratata cu maxima atentie. Articulatiile masinii asigura un comfort crescut in timpul condusului pe suprafete accidentate si daca nu sunt in stare buna pot distruge tot sistemul de suspensie. Ansamblul de franare garanteaza o oprire rapida atunci cand este nevoie, iar lipsa integritatii sale poate cauza accidente grave. Motorul este inima masinii si asigura anatomia ei pe distante ridicate. Toate piesele lucreaza impreuna, asta insemnand ca defectul uneia poate influenta mult toate performanta autoturismului sau chiar strica tot sistemul.

O componenta importanta a oricei masini care este neglijata de majoritatea soferilor o reprezeinta jantele. Alese in special pentru aspect, ele au un rol tehnic nepreciat care poate face o mare diferenta. Ansamblu janta-anvelopa este primul contact cu solul care preia socul si asigura calitatea condusului, de aceea este important ca ele sa fie in stare buna, sa nu fie crapate sau strambe. O denivelare in diametrul jantei poate schimba centrul de greutate si duce la o uzura prematura a anvelopei.

Greutatea lor influenteaza in special timpul de franare si accelerare. Cu cat sunt mai usoare cu atat stabilitatea masinii in viraje este imbunatita, nefiind nevoie de o forta superioara pentru pastrarea unghiului de viraj si cu atat masina franeaza sau accelereaza mai repede. Jantele de aliaj, in special cele pe dimensiuni mari, asigura o disperase a caldurii mai rapida, asta insemnand un risc de supraincalzire diminuat al sistemului de franare

Prin urmare, pe langa plusul de aspect indiscutabil ce il ofera un set de jante potrivit, trebuie luat in calcul si influenta ce o pot avea asupra partii tehnice a masinii. De aceea jantele de tipul ultra usoare sunt preferate in echiparea autoturismelor sport, astfel incat ansamblul de rulare sa sprijine performante masinii. Un set de jante potrivit face mereu diferenta.

De aceea va invitam sa analizati oferta noastra de jante aliaj si jante tabla pentru orice autoturism. Folositi configuratoarele din site pentru a vedea modelele cu specificatiile tehnice de care aveti nevoie. Am creat de asemenea si pagini de jante cu recomandari pentru fiecare brand si model de masina in parte. Exista pagini cu jante pentru BMW, jante pentru Audi, jante pentru Mercedes, etc.

Cine suntem?

Noi suntem AnvelopeMAG, un site cu renume in comertul online de jante si anvelope vara, iarna si all season. Specialistii nostri ofera consultanta in alegerea modelului potrivit de janta, astfel incat potrivirea sa fie perfecta pe autoturism. Toate anvelopele si jantele comercializate sunt noi, beneficiaza de 2 ani garantie si livrare gratuita pentru comenzile de minim 2 cauciucuri si gratuit pentru orice cantitate de jante.

reclama