0

Honda retrage modelul Accord din Europa!

Veşti triste pentru deţinătorii şi fanii Honda în urmă hotărârii de a retrage modelul Accord de pe piaţă europeană începând din 2015,fără a introduce alt model în schimb! Deşi marile branduri auto se lupta pentru a oferi un concurent pe măsură berlinelor la clasa medie,cei de la Honda fac un pas înapoi. Deşi fanii sperau să nu fie adevărat, decizia celor de la Honda se adevereşte.

Cei de la Honda vor să scoată de pe piaţă europeană modelul Accord,reprezentantul lor la clasa medie,vestea tristă venind de la reprezentantul Honda Stephen Collins,director Honda Australia.

„Februarie 2015 va fi ultima luna în care se mai scoate pe piaţă europeană modelul Accord din cauza căderii libere a clasei medie, această decizie fiind una uşor de înţeles”,a declarat Stephen Collins. În schimb modelul va fi în continuare vândut în Statele Unite sub denumirea de „Acura Tlx”.

honda-accord

Tag-uri: , ,
Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.