Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Grupul Pagubitilor RCA

Grupul Pagubitilor RCA

Desi este dreptul tau legal sa incasezi despagubirea in termen de 10 zile de la data acceptarii ofertei de despagubire a asiguratorului, ei bine ce sa vezi ca nu in toate cazurile se intampla asa. Nu de putine ori esti purtat pe drumuri, esti amanat, faci reveniri peste reveniri si totusi banii intarzie sa apara. Daca si tu ai ai probleme cu asiguratorii , daca nu ai incasat banii la timp, daca asiguratorii au intarziat mai mult de 3 zile pentru efectuarea constatarii avariilor la masina si nu stii ce sa faci, INSCRIE-TE GRATIS in cel mai mare grup specializat in daune RCA: GRUPUL PAGUBITILOR RCA.

Apropo, stiai ca ai dreptul legal sa.ti inchiriezi o alta masina pe perioada reparatiilor masinii tale, sau ca ai dreptul sa inchiriezi o alta masina chiar si in cazul daunelor totale pana la solutionarea cazului tau, iar asiguratorii SUNT OBLIGATI PRIN LEGE SA PLATEASCA COSTURILE INCHIRIERII ?

Nu stiai, nu ? Normal, nu-ti spune nimeni ,dar pe grupul pagubitilor RCA afli care.ti sunt drepturile legale. Aici vei primi sfaturi utile, avizate legislativ din partea mai multor specialisti in daune auto. Zilnic sunt discutii aprinse despre felul in care iti poti solutiona dosarul de dauna cat mai rapid. Vino in GRUPUL PAGUBITILOR RCA , sa.ti spunem cum sa.ti rezolvi problemele cu asiguratorii.

P.S. Reclama nu e permisa in grup !

reclama