0

Graffiti Wrooom #4

Hyundai Ploiesti!

Reprezentanța MIDOCAR Vitan redevine gazda micro-festivalului urban Graffiti Wrooom, ajuns la a 4-a ediție. Pe 10 iunie, asfaltul va fi acoperit de gazon și cerul de culori. Mașinile noi se întâlnesc cu cele clasice, vom aniversa istoria auto, se va testa progresul și tehnologia Audi și Volkswagen. Nu vor lipsi manifestările pop-art și cele mai interesante proiecte din București.

Ediția din acest an a micro-festivalului urban Graffiti Wrooom este una cu totul specială. MIDOCAR aniversează 25 de ani de când a livrat primele modele Audi și Volkswagen în România, motiv pentru care întregul eveniment gravitează în jurul acestei tematici. De la spațiul dedicat istoriei dealer-ului, până la micile elemente decorative sau proiectele artiștilor prezenți la festival, totul va transmite câte puțin din ceea ce este astăzi MIDOCAR.

Motivele de aniversare nu se opresc aici. Ajuns la 70 de ani de la prima schiță, Volkswagen Bulli va avea un spațiu outdoor dedicat, în care va povesti invitaților despre istoria celor șase generații. Iar cele 25 de momente importante Audi Tradition, aniversate în 2017, vor putea fi regăsite în cadrul unei inedite galerii de fotografii.

Retro Camping Display, o senzațională expoziție de Van-uri T2 și Beetle-uri; Playground Area, locul de joacă fără limită de vârstă; Golf Corner, spațiul nonconformist, ce invită la explorarea tehnologiilor de ultimă generație disponibile pe noile Volkswagen Golf GTI și GTD, animat de jocuri de golf. Acestea sunt încă trei motive pentru care credem că vizitatorii și clienții noștri vor avea parte de multă relaxare.

În cadrul evenimentului, publicul va putea interacționa și cu modele spectaculoase, precum noul Volkswagen Arteon, Audi Q7 e-tron sau Volkswagen Multivan SIX Generation. În contrast, showroom-ul Volkswagen va găzdui un display de tipul „Exploded View” al unui Volkswagen Käfer, proaspăt recondiționat și încă neasamblat. Vezi mai multe poze AICI!

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.