Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Geneva ba, lansări Da! Partea 2

Geneva ba, lansări Da! Partea 2

Revenim azi cu partea a doua a lansărilor auto din această săptămână.

Koenigsegg

Marca suedeză a prezentat primul lor GT, Gemera. Mașina este un hibrid, motorul termic fiind unul de 2.0 litri cu 600 CP, iar acesta mai este însoțit de trei motoare electrice ducând puterea finală la 1.724 CP și 3.500 Nm. Top speed-ul este de 400 KM/H, iar 0-100 este realizat în 1.9 secunde. Autonomia in modul electric va fi de 50 KM. Gemera este primul model al suedezilor ce vine cu 4 locuri. In plus ușile se deschid pe verticală. Mașina va fi produsă în doar 300 de bucăți.

Mclaren

Brandul sportiv din Marea Britanie a lansat modelul 765LT. Mașina vine cu un V8 de 4 litri, 765 CP și 800 Nm. 0-100 se face în 2,8 secunde, iar transmisia este automată. 765 LT prezintă o mulțime de elemente ale caroseriei ce au fibră de carbon cum ar fi aripile, spoilere și spilterul, evacuarea fiind făcută din titan. Mașina o să fie făcută în 765 de exemplare.

Mercedes Benz

Principala noutate a nemților a fost noul Clasa E Facelift. Deși la exterior nu sunt modificări majore, interiorul prezintă un volan nou, iar sistemul de infotainment MBUX a fost updatat. Constructorul a anunțat că vor fi nu mai puțin de 7 versiuni plug-in hybrid, dar și versiuni mild-hybrid. Momentan nu se cunosc specificațiile. Dar ei nu s-au lăsat și au prezentat deja modelul de performanță AMG E53 4Matic+. Mașina prezintă un motor de 3.0 litri cu șase cilindri in linie, 435 CP și 520 Nm. Vine cu sistem mild-hybrid ce aduce un boost de 22 CP. Va avea în standard cutie automată și tracțiune integrală.

Morgan

Englezii au adus o nouă jucărie pentru pasionații de modele retro, dar moderne. Este vorba despre Plus Four. Modelul are la bază aluminiul ca element principal. Motorul este unul de BMW, mai exact un 2 litri turbo cu 258 CP și 400 Nm. Clienții pot opta fie pentru o cutie manuală cu 6 viteze, fie pentru o automată. Prețul ajunge la aproximativ 72.500 de Euro.

Pininfarina

Italienii prezintă o ediție limitată a supercarului Battista. Anniversario va fi realizat în 5 bucăți. Modelul este full electric cu 1.900 CP și o viteză maximă de 350 KM/H. Prețul acestei versiuni aniversare: 2,6 milioane de euro.

Porsche

Nemții au scos la lumină noul 911 Turbo S. Noul model aduce un motor de 3.8 litri biturbo ce produce 650 CP și un cuplu motor de 800 Nm. Cutia este automată și vine cu 4×4. Inginerii au pus accentul pe aerodinamică și reducere de greutate. Prizele de aer, spiltterul și aripa spate au fost modificate fata de un 911 obișnuit. Mașina va fi disponibilă în versiuni Coupe și Cabrio, prețul fiind de 225.000 de Euro.

Renault

Producătorul din Hexagon prezintă conceptul Morphoz. Ca detalii tehnice, acest prototip este electric și are doar un singur motor. Puterea se poate selecta, 136 CP pentru utilizare in mediul urban și 218 CP pentru utilizare la drum lung. Autonomia este de 400 KM. Morphoz reprezintă o prefață pentru viitoarele modele electrice ce vor fi fabricate de Renault.

Skoda

Cehii vin cu versiunea de performanță pentru modelul Octavia, RS iV. O premieră este faptul că modelul Sport vine direct cu motorizare plug-in hybrid. Motorul termic este un benzinar de 1.4 litri de 150 CP, iar unitatea electrică are 85 KW. Astfel puterea totală se duce la 245 CP. Mașina va fi disponibilă doar cu transmisie DSG. Modelul primește un aspect sportiv, iar acesta va fi disponibil atât în versiune Sedan cât și Break.

Suzuki

Ignis Facelift este noutatea niponilor. Mașina are o față schimbată, dar și la spate găsim o bară restilizata. Noul Ignis aduce o motorizare de 1.2 litri de 90 CP ce va avea și sistem mild-hybrid plus o cutie de viteze CVT. Debutul mașinii se va face chiar în această primăvară.

Volkswagen

Încheiem această mini-serie cu un nou model electric al mărcii germane. Este vorba despre ID.4, un SUV electric. Nemții nu au dat foarte multe detalii. Ce știm este că noul model vine cu autonomie de 500 KM și tracțiune spate, pe viitor urmând să apară și o variantă 4×4. VW ID.4 va fi disponibil chiar din acest an.

reclama