2

First LooK:VW Golf VII 1.4 TSi ACT

 

Zilele trecute, am raspuns invitatiei reprezentantilor Scorpion Focsani ce mi-au oferit in teste modelul Golf VII ce avea inglobat tehnologia ACT. Mai exact aceasta tehnologie se gaseste pe motorizarea de 1.4 TSi iar aceasta opreste functionarea a doi cilindri din cei patru atunci cand rulam in modul Eco. Aceasta optiune aduce o reducere semnificativa a combustibilului de 0.5l/100km. Consumul inregistrat de masina a fost de 5l/100km…benzina :). 

 

 
O alta optiune pe care nu am intalnit-o fata de modelul 1.6 TDi testat in februarie a.c. este sistemul tip „follow up”. Adica tu iti setezi masina sa preia „gesturile” masinii din fata ta. Mai exact, daca masina din fata ta accelereaza, accelereaza si a ta…valabil si pentru franare iar masina ta va pastra intotdeauna distanta pe care tu ai setat-o. Acest sistem este foarte util in modul de condus pe autostrada. In concluzie, noul Golf m-a convins ca este un model de succes…dar pretul iti lasa un gust tare amar cand il auzi. De exemplu, modelul testat ACT costa putin peste 32.000 euro… 🙂

 

de Robert D.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

2 COMMENTS

  1. Mihai

    prea scump.

  2. Anonymous

    Au innebunit astia. Ei nu stiu ca este criza? :)))))))

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.