Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

First LooK: Mercedes-Benz GLE Coupe

First LooK: Mercedes-Benz GLE Coupe

Azi, cei de la Auto Shunn s-au gandit să ne surprindă cu noul model Mercedes-Benz GLE Coupe. Astfel, Mercedes-ul declară război rivalului său bavarez, BMW X6 facelift. Din punctul nostru de vedere, Mercedes arată mai atletic si mult mai agresiv.

Caroserie este joasă şi linia plafonului este înclinată abrupt. Aceste două caracteristici îi conferă noului GLE Coupé silueta sa caracteristică.

Sportivitatea tipică unui coupé, combinată cu percepţia spaţială tipică a unui SUV: la interiorul noului GLE Coupé puteţi regăsi tot ce e mai bun din cele două lumi. Dotările suplimentare de lux asigură exclusivismul tipic al unui Mercedes-Benz.

Un exemplu de dotare suplimentară de lux este ionizarea aerului din interior, disponibilă opţional. Aceste măsuri au un efect revigorant şi îmbunătăţesc calitatea aerului la interior. Portierele cu unghiul de deschidere deosebit de mare şi poziţia de şedere înaltă asigură un acces mai facil şi spaţiu generos şi confort înalt.

Prețul de pornire a noului model este de 70,370 euro cu TVA pentru versiunea GLE Coupe 350d 4MATIC cu 258 CP V6 si cuplat la cutie 9G-TRONIC care scaote un consum de 7,5l/100km (versiunea testata si singura diesel) si poate ajunge pentru versiunea de top, un AMG GLE63S 4MATIC are prețul de 132,494 euro. AMG GLE63S dezvoltă 585CP V8 si este cuplat la o cutie AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC ce scoate un consum de 12l/100km. Ne dorim acest model cat mai curand sa îl primim în teste iar daca doriți mai multe detalii, accesați site-ul www.auto-schunn.ro. Vezi mai multe fotografii aici.

carvertical VIN
reclama