0

DS lansează un nou model în 2020 

Hyundai Ploiesti!

Gama DS va fi îmbogățită în 2020 cu un nou model și deja ne-au fost dezvăluite primele detalii de către reprezentanții Grupului PSA Peugeot-Citroen. Brand-ul DS devine, astfel, o alternativă la Audi, Mercedes-Benz sau BMW. Anul 2020 nu a fost ales la întâmplare ca an al lansării modelului DS, deoarece acesta marchează cea de-a 65-a aniversare a modelului Citroen DS.
„Design-ul mașinii este terminat și vă pot spune că aceasta arată uimitor”, a declarat Eric Apode, vicepreședintele produsului.
Noul model va fi asemănător din punct de vedere al design-ului cu un fastback, însă target-ul principal sunt clienții unor mărci consacrate ca Mercedes-Benz E Class sau Audi A6. Cel mai probabil modelul va utiliza platforma EMP2, asemănătoare lui Peugeot 508. Motorul va fi unul atât pe benzină, cât și diesel, dar va exista și o versiune plug-in hybrid.

Tag-uri: ,
Despre autor:

Numele meu este Sorana Brătulea, am 25 de ani și lucrez ca PR. Sunt absolventă a facultății de Litere din cadrul Universității București, specializare Comunicare și Relații Publice și am urmat și un master de Consultanță și Expertiză în Publicitate. Pasiunea pentru scris am avut-o încă de mică. Ulterior, direcția în care s-a îndreptat cariera mea profesională mi-a dezvoltat și mai mult aptitudinea de a scrie și astfel am luat contact și cu lumea blogging-ului. Îmi place să citesc, să călătoresc, să dansez, să mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții. Ador să fiu înconjurată de oameni de la care să am permanent de învățat, deoarece fiecare interacțiune pe care o ai este o cărămidă adăugată la dezvoltarea ta personală.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.