Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Cum să faci o investiție de succes în camioane

Cum să faci o investiție de succes în camioane

Afacerile din domeniul transporturilor cu camioane sunt pe val în utlimii ani. Din ce în ce mai mulți oameni devin șoferi de camion sau își deschid propria afacere.

În momentul în care te decizi să-ți achiziționezi camioane pentru transport ești atent la multe detalii extrem de importante, printre care prețul și siguranța.

Camioane.Scania.ro este unul dintre cei mai importanți distribuitori de camioane second-hand sau cap tractor, renumele Scania fiind deja celebru, renumele câștigându-l datorită caracteristicilor pe care aceste camioane le are. Întrebând șoferii și antreprenorii despre lucrurile de care țin cont atunci când își achiziționează un camion sau despre marca preferată, acești au început cu Scania.

De ce să alegi camioanele Scania?

Când vorbim despre camioane second-hand se pare că Scania este etalonul soluțiilor pentru ca investiția să fie una eficientă. Renumele companiei este un criteriu foarte important, iar compania suedeză Scania are un renume în Europa, aflându-se pe primele locuri în topul preferințelor și specificațiior de succes. Scopul Scania este acela de a crește productivitatea prin îmbunătățirea condițiilor de muncă, iar încrederea este incurajată și de faptul că achiziționarea se face direct de la un delaer autorizat. De asemenea, trebuie să ai în vedere și brand-ul de la care cumperi. Siguranța este garantată de renumele companiei. Fie că vorbim de camioane Scania, camioane MAN, sau camioane Iveco un atreprenor conștientizează importanța condițiilor de muncă.

Șoferii de camioane recomandă Seria R de la Scania și susțin despre aceasta că este reprezentanta performanței totale. Seria de camioane Scania R păstrează încă tunelul central, spre deosebire de S unde podeaua este complet plată. Astfel, înălțimea interioară constantă de 207 cm de la S este disponibilă la R doar în fața scaunelor; în rest avem o valoare de 192 cm. Poziția scaunului cu 15 cm mai jos te face să simți mai bine drumul. Direcția rămâne una dintre cele mai bune de pe piață și se pliază pe dorințele fiecărui șofer. O altă carcateristică a camioanelor Scania Seria R constă în apariția unei frâne de mână automate. Așadar, în locul manetei clasice prezente pe camioanele mai vechi ale seriei R cum ar fi R 500, pe modele Scania R 520 a apărut un buton de control compact electro-pneumatic în partea dreaptă a panoului de instrumente. O altă noutate este și funcția Autohold, care chiar dacă motorul merge și cutia este băgată în viteză, blochează vehiculul dacă ușile nu sunt închise sau centurile de siguranță nu sunt prinse. De asemenea, dezactivarea frânei pentru începerea urcărilor nu mai este dependentă de timp, ci de presiunea în pedala de accelerație. Prin Seria R, Scania prioritizează siguranța și confortul șoferilor.

Alți șoferi susțin că atâta timp cât un camion sau cap tractor au marca Scania au asigurată garanția siguranței și a fiabilității.

Soluțiile de finanțare oferite de Scania

În definitv, prețul este cel care decide dacă cumperi sau nu un camion sau cap tractor Scania sau orice altă marcă. Scania vine în ajutorul șoferilor sau antreprenorilor care vor să-și achiziționeze camioane Scania sau un cap tractor Scania cu soluții de finațare potrivite pentru fiecare buget. Astfel, serviciile financiare oferite de Scania reprezintă flexibiliatea soluțiilor de finanțare și au scopul de a oferi clienților costuri previzibile pentru a face posibilă gestionarea riscurilor pe întreaga durată de funcționare a vehiculului. Scania România în colaborare cu Scania Credit vin în întâmpinarea cererii tot mai mari de leasing financiar pentru camione rulate și este un serviciu unic în România.

Oferta de Leasing Financiar constă într-o dobândă mica, de doar 4,8% fixă. Avansul este de 10%, valoarea reziduală tot de 10%, iar perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani.

De asemenea, asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP vor fi atașate promoției curente, cu costuri și acoperire personalizate nevoilor tale.

În mod opțional poate fi inclus și pachetul de servicii Optim care însemană garanție internațională îmbinat cu un contract de întreținere. Seviciile pentru șoferi pot fi alese în funcție de necesitățile activiății companiei.

Așadar, când cumperi camioane sau un cap tractor Scania pentru a-ți suplimenta flota și a avea succes în această industrie, asigură-te că faci o investiție corectă pe care ți-o poți scoate într-un timp relativ scurt. Nu uita că cele mai importante sfaturi le primești de la cei care sunt ca și tine: șoferi sau antreprenori.

AUTOR:

TAGS: camioane, scania,

reclama