Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Citroën C4 Cactus a câştigat titlul "2015 World Car Design Of The Year "

Citroën C4 Cactus a câştigat titlul „2015  World Car Design Of The Year „ (review/video il gasiti aici: http://www.eblogauto.info/test-drive-citroen-c4-cactus/) în cadrul Salonului Auto Internaţional de la New York. Juriul a acordat acest titlu automobilului care s-a remarcat pe parcursul anului prin design-ul aparte, detaşându-se prin stilul îndrăzneţ şi inovator, capabil să cutremure codurile prestabilite. C4 Cactus a reuşit, graţie caracteristicilor stilistice îndrăzneţe şi design-ului optimist, care îmbină perfect frumosul cu funcţionalul, să câştige cel mai mare număr de voturi.

Citroën C4 Cactus completează, astfel, lista marilor câştigători din ultimii ani, alături de modele ca: BMW i3, Jaguar F-Type, Range Rover Evoque, Aston Martin Rapide… Şi acesta nu este singurul succes pe care CITROËN l-a repurtat în cei 11 ani de organizare World Car Of The Year: a câştigat deja Premiul de Design cu C4 Coupé în 2006 şi de alte de 4 ori s-a clasat printre finalişti. Succesul repetat consolidează renumele CITROËN în materie de design. Un stil aparte, care încântă imaginaţia tuturor, chiar şi în acele ţări în care Marca nu este comercializată, graţie configuraţiilor uşor de recunoscut care au făurit istoria auto.

Acest titlu renumit se adaugă seriei de titluri internaţionale câştigate de C4 Cactus încă de la lansare: peste 30 în total. Recunoaşterea vine atât din partea experţilor cât şi a publicului larg, ţinând cont de faptul că peste 60.000 de clienţi din Europa au comandat deja un C4 Cactus.

 

carvertical VIN
reclama