Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Cel mai bun vopsitor auto din România – Vopsitorul Anului 2019 by Policolor

Cel mai bun vopsitor auto din România – Vopsitorul Anului 2019 by Policolor

Meseria de vopsitor auto are din ce în ce mai puțini reprezentanți în România, dar asta nu îi împiedică pe cei rămași să fie din ce în ce mai profesioniști. Cum afli cel mai ușor cine este cel mai bun vopsitor din puținii rămași în țară? Dacă ești Policolor atunci organizezi concursul “Vopsitorul anului 2019” cu promisiunea că prima ediție nu va fi și ultima. Lăsând la o parte cota de piață de peste 30% și garanția calității atestată chiar de utilizatori, compania românească a observat tendința tinerilor de a se îndepărta de meseria de vopsitor auto, astfel că a hotărât punerea în practică a unui program ce urmărește educarea tinerilor vopsitori. Vrei să devii vopsitor profesionist și să ai o șansă să câștigi o ediție ulterioară a concursului “Vopsitorul anului”? Atunci pune-te cu burta pe carte, la fel cum au făcut-o și cei 10 finaliști.

Dacă vrei să știi pe cine să contactezi pentru a- ți vopsi mașina cum trebuie, iată numele celor 10 finaliști :
Mihai Coman – București – lucrează la Porsche România
Radu Petre – Turnu Măgurele – lucrează la Geva-com.
Marian Filimon – București – a început activitatea la Euro Service Pașcani
Cristian Hortolomei – Iași – lucrează la Volkswagen Iași
Florin Alexandru Costache – Ploiești – a început activitatea la Poliserv Ploiești , acum are propria lui afacere
George Dragomir – Ploiești – lucrează la Herbaserv Ploiești
Bogdan Cirjila – Constanța – lucrează la Beilic Internațional
Matei Cosmin – București – are propria sa afacere, Boom Car Service.
Daniel Dincă – Timișoara – lucrează la Volkswagen Timișoara.

Dacă ați fost atenți , am enumerat doar 9 finaliști . Asta pentru că cel pe care urmează să îl numesc acum a fost marele câștigător:
Adrian Marius Dumitrescu – lucrează în prezent la Țiriac – Mercedes.

Cu siguranță vei fi mulțumit dacă mergi să îți vopsești mașina la oricare dintre cei 10 de mai sus, munca lor în timpul concursului fiind titanică, după cum au spus și cei din juriu: Yunus Tak, Sata Export Sales Manager South Eastern Europe, Nicolae Ochișor, Sales Engineer Dynabrade Bulgaria, Moldova, România, Valentin Adam, responsabil Secție Vopsitorie Top Lac , Yvonne Rohde-Hofbauer, Regional Trainer Central Europe Glasurit, Sebastian Toma, redactor-șef revista Autobild și Florin Cicireagă, Director Comercial Policolor, Divizia Performance Coatings.

Pentru a vedea mai multe detalii despre concurs, precum și un interviu cu Cristian Tache, director național de vânzări B2B Policolor Auto, vă invităm să vedeți clipul de mai jos.

reclama