Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Caravana Scania ”Susținem transportatorii români” ajunge în orașul tău

Caravana Scania ”Susținem transportatorii români” ajunge în orașul tău

În 11 orașe importante din România, peste 5000 de oameni din industria românească de transport și peste 2500 de companii sunt așteptate la evenimentele organizate în cadrul Caravanei Scania 2019. Anul acesta Caravana împlinește 10 ani de existență și îi sărbătorește, într-o manieră sustenabilă si autentic romaneasca, susținând industria de transport.

Impreuna cu partenerii nostri, intr-un numar mult mai mare fata de anii trecuti, prezentam solutii de transport pentru un viitor mai curat si mai profitabil: OMV, Bridgestone, Engie, Fuchs Lubricants, CTE Trailers, Krone, Meiller, Volkswagen Vehicule Comerciale, IFPTR, Alcoa Wheels, Academia Titi Aur, Asko Insurance si Porsche .

La fel ca anul trecut, si in cadrul caravanei de anul acesta punem foarte mare accent pe solutii sustenabile de transport. Vom prezenta, in premiera, un camion Scania alimentat cu gaz natural comprimat și un van electric Volkswagen e-Crafter.

Va fi prezent, de asemenea, noul rege al șoselelor, cel mai bun camion pentru distanțe lungi, alături de gama de construcții Scania XT, dar și de vehicule pentru transport persoane. Anul acesta legendarul motor Scania V8 implineste 50 de ani, motiv pentru care vom expune in cadrul evenimentelor un camion Scania V8 de excepție, echipat cu accesorii aniversare. De asemenea, vom da startul la noua campanie King of the Road cu o noua destinatie exotica, Brazilia, unde participantii vor putea vizita si fabrica Scania din Sao Paolo.

Continuam proiectul „Transportul viitorului”, pe care l-am lansat anul trecut alaturi de OMV, și prin care ne-am propus sa acceleram reducerea impactului pe care transportul rutier de marfă îl are asupra mediului înconjurător. În cadrul proiectului, vor fi lansate noi episoade în care transportatori din România povestesc despre ce inseamna pentru ei reteta succesului si cum arata din perspectiva lor transportul viitorului.

Ca in fiecare an, in cadrul evenimentelor vom avea un concurs, marele premiu constând într-un pachet exclusivist cu obiecte aniversare Scania V8, în valoare de 1000 de euro. De asemenea, toți invitații vor primi un tricou aniversar, pe care şi-l pot personaliza în cadrul evenimentului. Va fi prezentată noua colecţie de haine şi accesorii Scania, iar trupa Zavera va însufleți atmosfera celor 11 evenimente în cadrul cărora vor fi puse la dispoziția publicului cele mai importante informații despre produsele si serviciile viitorului.

Înscrierile se pot face aici!

reclama