Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Campania "Primul tau MINI"

Campania "Primul tau MINI"

O idee pe cat de inovanta, pe atat de interesanta. Cei de la Automobile Bavaria ne-au uimit din nou cu o campanie care poarta numele de „Primul tau MINI„. Mai exact, poti avea noul MINI cu10.550 euro sau cu o rata de 90 euro/luna (pretul nu include tva). 
 
Campania se adreseaza celor din mediul universitar si tinerilor profesionisti. Pentru a participa la aceasta campanie „trebuie să dețineți un cont Facebook valid și să fiți de acord cu Termenii și Condițiile Facebook, care se află la adresa: http://www.facebook.com/terms.php, precum și cu Politica de Confidențialitate Facebook, de la adresa http: //www.facebook.com/policy.php, pentru a vă putea înscrie la Promoție.
 
Prin înscriere, Participanții sunt de acord cu acest Regulament Oficial şi cu deciziile Organizatorului, care sunt finale şi obligatorii.
 
Participanţii pot beneficia de Promoţie prin accesarea site-uluihttp://www.firstmini.me/customer/ro/” sau accesarea acestui LINK! „şi crearea unei cărţi poştale ce poate fi postată pe Facebook. Promoţia se acorda la dealerii MINI autorizaţi de pe teritoriul României. Este necesară prezentarea documentelor doveditoare ale statutului de student, masterand, doctorand, cadru universitar, tânar profesionist.
 
Orice tentativă a vreunui Participant de a se înscrie sau de a participa la Promoţie neconform acestui Regulament Oficial va rezulta în descalificarea acestuia, la discreţia exclusivă a Organizatorului.” sursa MINI Romania.
 
In concluzie…daca esti un tanar economist si  fanul marcii MINI, atunci fii in stil MINI. ATENTIE! Au ramas 277 de masini si mai sunt 114 zile de promotie. Bafta!

reclama