0

BMW Seria 3 facelift 2015

Modelul BMW Seria 3 facelift 2015 se va lansa in Europa undeva la jumatatea anului 2015. Aceasta restilizare va schimba atat interiorul cat si design-ul de exterior. La interior se vor aduce imbunatatiri la calitatea materialelor iar la exterior, se va modifica putin bara fata impreuna cu blocurile optice. De asemenea, se urmareste implementarea unui nou infotainment.

In ce priveste motorizarile, BMW a confirmat ca Seria 3 facelift 2015 va preluat motoarele pe benzina si diesel de la Seria 2 Active Tourer, ambele de 1.5l cu trei cilindri ce vor purta denumirea de 316i in cazul celui pe benzina si 316d, respectiv diesel. Versiunea populara, respectiv 320d, va fi cuplata la cutie automata ce promite cel mai mic consum din clasa si emisii de maxim 99g/km.

Si cum toti asteptati, intrebarea ar fi daca este competitiv? Da, in mod sigur! Pretul de pornire va pleca de la valoarea de 28.000 de euro si va avea drept rivali modelele Mercedes Benz C Class, Jaguar XE… si de ce nu, noul VW Passat.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.