Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

BMW Seria 1 facelift 2015 – imagini, video si pret

BMW Seria 1 a primit un facelift destul de important dupa patru ani de la lansare. Modificarile se simt atat la exterior cat si in interior prin completarea de noi tehnologii.

Design-ul exterior a suferit modificari importante la partea din spate unde acum blocurile optice continua linia caroseriei iar partea frontala preia forma Seriei 2 Coupe la care se adauga si un sistem de faruri full LED. In interior avem in standard o paleta mare de echipamente (senzori de ploaie, aer conditionat auto, sistem multimedia BMW Radio Professional insotit de un display de 6″ si cu iDrive).

Referitor la motorizari avem o gama larga de unde putem alege. Aici amintim de noul diesel de 2.0l in 4 cilindri ce poate dezvolta 150CP, 190CP sau 224 CP. Cei ce sunt mai cumpatati si urmaresc un consum mic de combustibil, le recomand un 116d EfficientDynamics Plus ce dezvolta 116CP si promite un consum mediu de doar 3l/100km. Insa daca vrei mai mult, nu-mi ramane decat sa iti recomand puternicul M135i cu motor de 3l turbo ce dezvolta … 326 CP iar daca ii mai punem si cutia in 8 rapoarte automata, petrecerea poate sa inceapa. Totusi, ma asteapta de la BMW sa vina cu o versiune puternica care sa ii faca fata lui Mercedes-Benz A45 AMG mai ales ca seful AMG a anuntat pentru A45 AMG un facelift la sfarsitul anului si care va aduce si un plus de putere, adica 375 CP.

Modelul va fi lansat in Europa undeva catre finalul lunii martie iar in ce priveste preturile, se pare ca in acest moment noua ne sunt cunoscute cele din Marea Britanie care le consulta mai jos…

price bmw series 1 facelift uk

Oferta AUTO
reclama