Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

BMW M4 MotoGP Safety Car

În sezonul 2015, BMW M va fi pentru a 17-a oară consecutiv maşina oficială MotoGP. Parteneriatul BMW M GmbH şi Dorna Sports, organizatorul MotoGP, a fost pentru prima oară semnat în 1999 şi a continuat fără întrerupere până în prezent. În toamna anului trecut a fost extins până în 2020, ceea ce aduce această colaborare printre cele mai longevive din istoria motorsportului.

În 2015 se remarcă implicarea mărcii BMW cu două modele speciale pentru susţinerea evenimentului – BMW M4 MotoGP Safety Car şi BMW S 1000 RR Safety Bike. BMW M4 a fost special pregătit pentru această competiţie şi vine cu un sistem de injecţie de apă pentru alimentarea turbo, în premieră pentru acest model. Acesta controlează temperatura aerului pentru alimentarea motorului. Asigură asftel un nivel de compresie mai bună şi evită aprinderile necotrolate în supra-sarcină care pot afecta motorul. BMW M4 MotoGP Safety Car va fi prezentat în avanpremieră în cadrul Salnoului Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.

Modelul va fi echipat cu un motor de 3l cu 6 cilindri ce va dezvolta 431 CP şi un cuplu de 550 Nm. Acesta va fi echipat cu un sistem de injecţie pe bază de apă. Mai exact, apa este injectată în formă pulverizată în colectorul de admisie pentru a scade temperatura şi a îmbunătăţi proceul de ardere al combustibilului.

În cadrul colaborării BMW M şi MotoGP se remarcă şi BMW M Award, o altă tradiţie de valoare care a debutat în 2003. Premiul recompensează pilotul cu cea mai bună performanţă în calificări de-a lungul unui sezon şi constă într-un model M configurat special.

carvertical VIN
reclama