Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Black Edition prima ediție limitată pentru Qashqai

Black Edition prima ediție limitată pentru Qashqai

Această ediție limitată are la bază echiparea de top Tekna propulsată de motorul de 1.5 litri dCi de 110 cai putere.

Black Edition aduce îmbunătățiri stilistice modelului Qashqai, dar și la nivelul tehnologiei și al siguranței pasagerilor. Din păcate la motor nu s-a umblat deloc astfel că un model din această ediție limitată vine cu un motor de 110 cai putere care este legat la o cutie manuală cu 6 trepte.

Primele lucruri care vă vor sări în ochi sunt noile jante negre de 19″, culoarea Pearl Black a caroseriei și inscripțiile „Black Edition” atât în partea din față, cât și cea din spate. În plus față de echiparea Tekna, plafonul panoramic este in dotarea standard.

nissan-qashqai-black-edition-02

Ca și dotări de siguranță, Black Edition vine la pachet cu avertizare la depășirea benzii de circulație, asistent pentru faza lungă, frânare automată de urgență și avertizare în cazul în care este vreun obstacol în unghiul mort.

La nivelul interiorului este prezent NissanConnect, sistemul de infotainment al japonezilor cu un ecran tactil de 7″. Pe lângă dotările obișnuite, beneficiază și de un sistem de cameră pentru vizualizarea 360 a mașinii pentru manevrele de parcare.

Prețul pentru România nu a fost încă stabilit, dar ne putem aștepta să plătim pentru un Nissan Qashqai Black Edition undeva în jur de 32.ooo euro.

Oferta AUTO
reclama