Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Automobile Bavaria este lider de piaţă în reţeaua dealerilor BMW autorizaţi în România

Automobile Bavaria este lider de piaţă în reţeaua dealerilor BMW autorizaţi în România

Creştere durabilă a afacerilor MHS Holding, cu o cifră de afaceri totală de 415 milioane EUR, înregistrată în anul 2019 şi o creştere a vânzărilor totale de autoturisme noi cu 12.4% faţă de anul 2018. Automobile Bavaria este lider de piaţă în reţeaua dealerilor BMW autorizaţi în România cu o creştere a vânzărilor de autovehicule noi BMW cu 18 % faţă de anul precedent.

MHS Motors, dealerul Opel din Târgu Mureş a înregistrat o creştere cu 55 % a vânzărilor de automobile noi, faţă de anul 2018.

Importatorul și distribuitorul camioanelor MAN a înregistrat o creştere cu 0,8% a cotei de piaţă faţă de anul 2018, în condiţiile unei pieţe de vehicule grele noi aflată în scădere, înregistrând totodată o dublare numărului de contracte de service.

Livrările MHS Holding (Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus, MHS Motors, Bavaria Mobility, Schmidt Automobile, Schmidt Premium Cars și MHS Automotive), au atins în anul 2019 cifra totală de 8.693 vehicule, reprezentând toate mărcile comercializate de către grupul de companii.

În România, MHS Holding a văndut 4.693 unități, automobile noi şi rulate vândute prin dealerii Automobile Bavaria, precum şi autocamioane şi autobuze vândute prin MHS Truck & Bus. Cifra de afaceri înregistrată de companiile din România în 2019 a crescut cu 8 % față de anul anterior, ajungând la 260 milioane euro.

reclama