3

Ati experimentat inchirierea unei masini? (P)

Hyundai Ploiesti!

1A închiria o mașină poate să fie o experiență inedită din multe puncte de vedere. În continuare o să încercăm să vă explicăm ce înseamnă o astfel de experiență, în special prin prisma companiei Swiso mașini de închiriat. Reticența voastră față de o asemenea experiență poate să provină și din cauza ineditului situației, aceea în care vă aflați în fața necesității închirierii mașinii. Revenind la experiențe, închirierea unei mașini în București va însemna acceptarea utilizării unui lucru care nu vă aparține. Un alt punct de vedere poate să fie teama față de un eventual accident. Mai există și situația în care un șofer începător nu este obișnuit cu mașina de închiriat. Compania Swiso mașini de închiriat a prevăzut toate aceste aspecte și vă oferă consultanță de specialitate pentru a depăși orice moment dificil.

Închirierea unei mașini nu înseamnă că utilizați un lucru care nu vă aparține

Deși în principiu mașina nu este pe numele vostru, atunci când vă urcați la volan aceasta vă aparține în totalitate. Vă puteți simți stăpâni, proprietari sau pur și simplu șoferi. În momentul în care compania Swiso mașini de închiriat vă pune la dispoziție o mașină, iar analiza aspectului exterior a mașinii va fi fost efectuată, veți putea să vă considerați proprietarii mașinii. Este adevărat că nu veți putea să o vindeți, dar nu trebuie să vă gândiți la ea ca și la o mașină de închiriat. Trebuie să acceptați faptul că pentru o perioadă de timp vă va asista în deplasările pe care le aveți de făcut. Contractul de închiriere este o altă metodă de a pecetlui această înțelegere între voi și compania Swiso mașini de închiriat.

Nu trebuie să vă fie teamă de un accident

Atunci când apelați la mașini de închiriat în București, vă asumați totodată expunerea la traficul din capitala României. Veți ieși într-un trafic uneori imposibil, greoi și folosind termeni specifici, veți merge adeseori ”bară la bară”. Acest lucru poate să ducă și la tamponări ușoare sau la accidente mai serioase. Este un risc pe care orice șofer trebuie să și-l asume, și alături de el și firma de asigurări, precum și toți cei care au mașini de închiriat în București. Tamponările ușoare sunt aproape imposibil de evitat, dar dacă o asemenea situație se întâmplă, este indicat să folosiți asigurarea mașinii. Despre firma Swiso rent a car veți auzi cu siguranță atunci când începeți să vă interesați legat de posibilitatea închirierii de mașini. Sunt o echipă de profesioniști care gestionează un parc auto foarte mare și care au învățat de-a lungul timpului să lucreze cu clienții, să își dea seama care sunt temerile acestora și să îi liniștească. Este foarte important ca atunci când porniți la drum într-o mașină de închiriat, fie că este de la compania Swiso mașini de închiriat sau nu, să porniți liniștiți și calmi. O persoană agitată, irascibilă la volan poate să crească riscul unor acțiuni nedorite.

Cu Swiso mașini de închiriat veți avea parte de cele mai bune tarife și de cele mai bune servicii atât ante cât și post închiriere.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

3 COMMENTS

  1. Sorin

    Asa e, Swiso este o firma foarte serioasa. Eu ii recomand

  2. Catalin

    Da am inchiriat masini si am fost foarte multumit de tot ceea ce mi s-a oferit.

  3. Sorina

    Am inchiriat autoturisme de la calea Rahovei 266 Swiso rent a car Bucuresti cu mai multe ocazii si angajatul de acolo, Bogdan a fost intotdeauna placut, prietenos si orientat spre servicii pentru clienti. Masina a fost ok iar pretul foarte mic, recomand !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.