Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

„Asaltul” Golf: GTI, GTD, GTE

„Asaltul” Golf: GTI, GTD, GTE

Volkswagen a prezentat azi trei noi versiuni pentru Golf 8. Acestea sunt GTI, GTD și GTE.

Începem cu hot-hatch-ul GTI. Ajuns la cea de-a opta generație, acest „icon” al hot-hatch-urilor vine cu un motor de 2.0 litri ce dezvoltă 245 CP și 370 Nm. Mașina vine din fabrică cu o cutie manuală în șase viteze, dar opțional va exista și o transmisie DSG în 7 viteze.

GTD e o versiune diesel ce va avea un motor tot de 2.0 litri doar că are o putere de 200 CP și 400 Nm. Are in standard transmisie automată cu 7 rapoarte.

GTE reprezintă varianta plug-in hybrid. Motorul termic este un benzinar de 1.4 litri de 150 CP, dar combinat cu motorul electric puterea se duce la 245 CP și 400 Nm, asemănător cu ceea ce vedem la Cupra Leon eHybrid. Și această versiune va avea transmisie automată. Autonomia in modul electric va fi de 60 KM.

La capitolul vizual, toate cele trei modele primesc o grilă frontală nouă cu dimensiuni mai mari, iar blocul optic frontal este unit cu bandă LED. Și la interior găsim un aspect sportiv, volanul și scaunele sunt sport, acestea primind o tapițerie specială în funcție de versiunea aleasă. Totodată găsim numeroase inserții ale acestor modele la interior.

Acest „asalt” va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

AUTOR:

TAGS: golf, gtd, Gte, gti, vw,

reclama