0

Alfa Romeo va amana lansarea noilor modele

Alfa Romeo a decis sa amane lansarea noilor modele pana in 2020. FCA isi dorea ca pana in 2018 sa fie lansate 8 modele iar vanzarile brand-ului sa depaseasca 400.000 de unitati vandute.

FCA si-a revizuit estimarile si astfel se asteapta la vanzari de maxim 150.000 de unitati pana in 2018. Modelul cheie al producatorului italian este Giulia Quadrifoglio care va fi lansat undeva in luna iunie a acestui an.

In curand vom vedea si alte modele Alfa Romeo. La sfarsitul acestui an vom vedea noul crossover Alfa care are la baza modelul Giulia. Alte modele ce sunt asteptate de a fi lansate sunt: un nou model de clasa medie, doua modele CUV/SUV, doua editii speciale si un hatchback care va fi lansat undeva intre 2017 si 2020.

Marchionne a investit in brand-ul Alfa Romeo peste 5 miliarde de euro iar pentru 2015 s-a estimat vanzarea a 65.000 de unitati. Urmeaza sa vedem si datele oficiale. Personal ii doresc „mult mult succes” brand-ului si ma declar fan 4ever.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.