Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Adrenalin – film documentar, invitatie si trailer

eBlogAuto va invita la film. Adrenalin este un film documentar cu adevărat special, primul dedicat istoriei motorsport BMW în cursele de turisme. În plus, proiectul este unul foarte emoţional şi personal, care urmăreşte competiţiile în care a fost implicat BMW dincolo de rezultate şi palmares, insistând pe poveştile umane. Filmul este construit pe baza a 30 de interviuri cu unii din cei mai celebrii piloţi ai mărcii, inculzând nume precum Hans-Joachim Stuck, Paul Rosche, Jochen Neerpasch, Roberto Ravaglia, Johnny Cecotto, Andy Priaulx, Augusto Farfus, Bruno Spengler sau Marco Wittman.

Filmul este produs de fraţii Tim şi Nick Hahne (Germania), o echipă cu experienţă bogată în documentare de motorsport. Aceştia au petrecut întregul an 2014 călătorind prin Europa, perioadă în care au realizat aproximativ 30 de interviuri cu cei mai importanţi piloţi şi reprezentaţi BMW Motorsport din istoria mărcii. De asemenea, cei doi au scos la lumină materiale de arhivă, care anterior nu au fost date publicităţii.

Graţie acestui demers, echipa a produs un documentar de 123 de minute despre sport, despre pasiune şi despre eroi care au trăit viaţa la limită. Naraţiunea, construită pe baza interviurilor, merge dincolo de istoria cronologică şi palmaresul în cursele cu motor. Povestea devine personală şi se concentrează pe experienţele individuale ale celor de la volan, vorbeşte de provocările şi trăirile lor. Istoria se formează astfel cu spectacol pe circuit şi cu multă emoţie în afara lui.

Vizionarea filmului este programată pentru 17 februarie, ora 20.30,  în cadrul Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Preţul unui bilet este de 30 de lei şi acesta poate fi achiziţionat deja, în limita locurilor disponibile, de la casele de bilete ale cinematografului sau online, de pe grandentertainment.ro.

reclama