Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Turbocon ofera service de tinichigerie PDR (tinichigerie fara revopsire) si reparatii parbrize si geamuri la standarde vest-europene

Turbocon ofera service de tinichigerie PDR (tinichigerie fara revopsire) si reparatii parbrize si geamuri la standarde vest-europene

În ultima vreme tot mai multe mașini sunt înmatriculate în România iar acesta nu este neapărat un lucru bun. Foarte multe mașini importate care nu mai au multă viață rămasă în ele intră la noi în țară și sunt conduse de șoferi cu experiență puțină sau pur și simplu indisciplinați. Lăsând la o parte cazul nefericit în care astfel de șoferi provoacă accidente rutiere, de multe ori provoacă altfel de mici neplăceri cum ar fi zgârieturi sau tamponări ușoare în parcări sau chiar în trafic. Aceste inconveniențe nu ar fi atât de mari dacă șoferii mai sus amintiți ar fi de bună credință, dar de multe ori au mașini înmatriculate în țara vecină a cărui nume nu îl voi scrie aici iar alteori pur și simplu pleacă de la fața locului fără să le pese de repercusiuni. Astfel că ajungi în parcare și vezi că mașina ta pe care ai luat-o nouă de la dealer acum patru luni are o îndoitura vizibiliă în portieră, ca și cum cineva ar fi dat un pumn în ea. Vopseaua nu e sărita, dar tu va trebui să intri în mașina în fiecare zi și să te uiți la imperfecțiunea cu pricina, fapt ce te va înnebuni mai mult pe zi ce trece. Ei, partea bună e că acest lucru se poate rezolva!

Turbocon este o firma ce se ocupă exact cu astfel de mici probleme, fără a fi nevoie de revopsire! Probabil cel mai enervant lucru la astfel de evenimente e că orice ai face, va trebui să revopsești întreg elementul de caroserie pentru că va fi foarte greu să ai constant aceeași nuanță de culoare. Turbocon folosește tehnica PDR (tinichigerie fără revopsire) pentru a îndrepta elementul de caroserie cu probleme, fără a fi nevoie să schimbi cu ceva aftermarket care de cele mai multe ori e mult mai slab din punct de vedere al calității. Astfel că tu rămâi cu caroseria originală a mașinii, dar fără îndoitura supărătoare.

Dar să zicem că ești un norocos și nu îți îndoaie nimeni ușa în parcare. Fenomenele meteo extreme din ultimele veri de la noi din țară produc tot mai multe pagube posesorilor auto. Furtunile, copacii căzuți și grindina sunt dăunători bine știuți ai caroseriei, dar și ai parbrizului! Ah, am uitat să vă spun: Turbocon se ocupă și de geamurile mașinii tale! Dacă ai mers un pic prea aproape de mașina care împrăștie pietriș pe asfalt iarna și ți-a crăpat parbrizul, nu e nevoie să mergi să îl schimbi cu ceva ce nu e original si e de calitate scăzută deoarece Turbocon poate să te ajute și în acest caz cu o simplă intervenție ce durează maxim o oră.  Deasemenea, dacă se întâmplă ca grindina să îți îndoaie capota mașinii, nu va fi nevoie să schimbi capota, ci doar să apelezi la serviciile celor de la Turbocon.

Pentru că este o companie mică cu angajați devotați, nu va trebui să aștepți zile întregi pentru o programare, oricând vei suna va fi cineva care îți va răspunde la telefon. Și mai bine, ca să nu fie nevoie să faci un drum degeaba până la sediu, stricăciunea mașinii poate fi evaluată din poze (mail WhatsApp), ca mai apoi dacă cei de la Turbocon consideră că se poate repara, să se facă și programarea cu pricina.

În ciuda faptului că Turbocon este formată dintr-o echipă tânără de experți, firma lucrează cu nume grele din industria auto și cu dealeri importanți ce aleg să rezolve micile probleme ce pot apărea la transport în cel mai ușor mod posibil.

Intrați și voi cu încredere pe www.turbocon.ro pentru a vedea exact serviciile excelente oferite de firma ce își propune să rezolve problemele de caroserie fara bătaie de cap.

reclama