Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Curs de conducere defensiva la Academia Titi Aur!

Curs de conducere defensiva la Academia Titi Aur!

Weekend-ul trecut am fost la Academia Titi Aur si ne-am mai instruit un pic in ale sofatului. Am optat pentru “Cursul de conducere defensiva, nivelul 1”. Practic, prin acest curs ne putem imbunatati abilitatile la volan, acesta oferind “suportul teoretic si practic pentru perfectionarea stilului de conducere, cu scopul de a preveni accidentele rutiere.” Obiectivul principal fiind deprinderea unui comportament la volan constient de riscurile existente in trafic, deoarece asa cum declara si Titi Aur: “Este mult mai usor sa previi un accident, decat sa ii gestionezi consecintele!”. Vezi cateva clipuri cu experienta noastra: clip1, clip2, clip3, clip4, clip5.

Cursul de conducere defensiva indeplineste urmatoarele roluri:

Prezentare curs:

Mai multe detalii despre curs gasiti aici: http://www.titiaur.ro/conducere-defensiva-persoane-fizice/

In concluzie, rezultatul este un training cu tehnici si tactici de conducere defensiva, ce se desfasoara in doua etape pe parcursul unei zile (09:00 – 17:00), in grupe de min. 20 de participanti.

De asemenea, va recomandam si alte cursuri pe care le puteti face in cadrul Academiei Titi Aur despre care va puteti documenta aici: http://www.titiaur.ro/cursuri-pentru-persoane-fizice-si-juridice/persoane-fizice/.

reclama