Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Cumpara in siguranta piese din dezmembrari online [P]

Cumpara in siguranta piese din dezmembrari online [P]

Dezmembrarile auto au luat o foarte mare amploare la noi in tara in ultimi ani, si foarte multi soferi detinatori de autoturisme au apelat la acest gen de piese auto provenite din dezmembrari. Dezmembrarile auto au devenit o afacere foarte profitabila iar cei care au stiut cand sa investeasca in acest domeniu si-au marit castigurile considerabil. Motivele pentru care foarte multe persoane apeleaza la piesele auto provenite din dezmembrari sunt multiple, de exeplu:

– fie ca nu au gasit piesa auto pe care o cautau la magazinele care comercializeaza piese noi,

– timpul de livrare al pieselor noi este mult prea mare si masina sta prea mult in service

– au achizitionat in trecut piese de pe piata auto aftermarket si nu au fost multumiti

– bugetul personal nu le permite achizitionarea de piese noi

– piesele auto din dezmembrari sunt originale se pot achizitiona cu garantie si posibilitatea de retur.

Detinatorii de parcuri auto de dezmembrari comercializeaza piesele auto pe internet pe diferire site-uri de specialitate sau direct la punctele de desfacere care de obicei se afla chiar in incinta parcului. Dupa cum arata statisticile din ultimii ani, romanii au inceput sa cumpere din ce in ce mai multe produse de pe internet preferand sa plateasca direct cu cardul sau atunci cand curierul ajunge la respectivul client acasa. Acest lucru se intampla si in domeniul comertului online cu piese din dezmembrari, romanii au prins gustul online-ului si prefera sa comande mult mai usor din propriul confort al casei piesa sau piesele de care are nevoie fara sa mai alerge pe la diferite parcuri de dezmembrari.

Exista totusi niste lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati piese din dezmembrari din mediul online. Din aceasta cauza am si facut acest articol pentru ca exista si anumite riscuri daca nu cumparati de unde trebuie. O sa enumeram mai jos o serie de lucruri de care trebuie sa tineti cont:

– cumpara numai de la parcuri autorizate legal, care desfasoare acest tip de activitate pe teritoriul Romaniei. Parcurile autorizate sunt firme care comercializeaza legal piesele auto din dezmembrari.

– alege intotdeuna site-uri securizate (cele care sunt securizate sunt sigure din orice punct de vedere: de la confidentialitatea datelor personale, pana la siguranta platii cu cardul in cazul in care exsita). Site-urile securizate au la inceputul linkului https:// si este de culoare verde ceea ce insemna ca este securizat. Pentru cei ce nu stiu ce este un link (adresa site-ului respectiv, care de obicei este si numele site-ului)

– nu face plata inainte pentru ca majoritatea parcurilor serioase nu cer banii inainte ci abia cand produsul ajunge la dumneavostra, l-ati desfacut si sunteti multumit de ceea ce ati primit

Un astfel de site pe care il recomand cu incredere se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro , si are toate criteriile pe care mai sus le-am punctat, pentru ca persoana care cumpara piese din dezmembrari auto sa fie multumita de ceea ce a achizitionat. Eu am cumparat foarte simplu de pe acest site pentru ca au o sectiune de „Cerere piesa” unde poti sa scrii detalii despre piesa sau piesele auto de care ai nevoie si instant ea ajunge la toate parcurile de dezmembrari acreditate legal. Ulterior parcurile vor trimite oferte cu piesele, chiar si poze sau video daca le ceri. Poti alege in functie de pret si calitatea produselor. Speram ca articolul a fost de folos celor care cumpara piese auto din dezmembrari si va dorim : „Spor la cumparaturi!”

reclama