Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul BMW K 1600 Grand America

Noul BMW K 1600 Grand America

BMW Motorrad își extinde gama de modele în segmentul touring prin lansarea unui model special proiectat pentru a oferi o experiență deosebită în călătoriile lungi. BMW K 1600 Grand America debutează în cadrul celui mai mare salon moto din lume, EICMA Milano, între 7 și 12 noiembrie 2017. Derivat din BMW K 1600 B, noul model combină performanța motorului cu 6 cilindri în linie cu echipamente exclusiviste, transformând orice călătorie într-o experiență nouă, atât din punct de vedere al confortului, cât și fascinației, într-un stil de croazieră tipic american.

Design-ul modelului BMW K 1600 Grand America este inspirat de motociclete custom tipice pieței Nord-Americane, iar acest lucru se reflectă la nivelul elementelor părții dorsale. Un stop suplimentar este integrat în topcase pentru a-i conferi motocicletei o prezență aparte. De asemenea, este în perfectă armonie cu blocurile optice spate integrate în cutiile laterale, cu funcție de stopuri și semnalizare. Toate elementele folosesc tehnologie LED.

Specificațiile aparte ale motorului cu 6 cilindri în linie asigură parcurgerea distanțelor lungi la ghidonul noului BMW K 1600 Grand America în deplin confort. Cea mai recentă versiune a propulsorului specific BMW Motorrad livrează puterea fără efort, indiferent de condițiile de drum. Cel mai compact motor cu 6 cilindri în linie din segment furnizează 118 kW/160 CP la 7.750 rpm și un moment maxim de 175 Nm la 5.250 rpm. Pe noul BMW Grand America, acesta nu dă dovadă doar de o sursă continuă de putere, ci și de performanțe dinamice de top. Bazat pe principiile „The American Way of Riding”, viteza maximă este limitată la 162 km/h. Acest lucru ține cont de faptul că personalizarea cu diverse elemente a părții dorsale – foarte popular în această clasă – va schimba semnificativ distribuția maselor între cele două roți. În acest fel, caracteristicile ce țin de dinamică, stabilitate și siguranță sunt garantate în orice condiții.

Sistemul Reverse Assist, în echiparea standard, facilitează manevrarea noului BMW Grand America. Se activează prin apăsarea unui buton de pe panoul de comandă din stânga ghidonului. Imediat apoi, riderul trebuie să acționeze butonul de pornire pentru a pune motocicleta în mișcare.

Caracteristici ale noului BMW K 1600 Grand America:

 

AUTOR:

TAGS: america, bmw, grand, k 1600,

reclama