Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 / V90 și tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 / V90 și tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

Volvo Cars a lansat La V90 și la V90 Cross Country, cea mai remarcabilă schimbare este designul nou al stopurilor care include iluminare LED și semnalizare secvențială. Gama de culori noi pentru exterior și opțiunile de jante îmbunătățesc variantele de personalizare.

În interior, sistemul audio Bowers and Wilkins oferă o experiență îmbunătățită a sunetului, datorită noilor funcții precum amplificatorul modernizat, anularea automată a zgomotului vehiculului și noua setare care imită sunetul unui club de jazz.

O altă caracteristică nouă disponibilă pentru interior este sistemul Advanced Air Cleaner cu un senzor pentru particule de 2,5 PM. Dezvoltat pentru zonele cu o poluare ridicata și lansat la nivel global, permite șoferilor să monitorizeze calitatea aerului interior prin ecranul principal. Dacă se dorește, Advanced Air Cleaner poate elimina în câteva minute aproape toate particulele minuscule din aer.

Atât noul sistem audio Bowers & Wilkins, cât și tehnologia Advanced Air Cleaner sunt acum disponibile pe toate modelele din seria 90 și 60, datorită tehnologiei Scalable Product Architecture (SPA). versiuni noi pentru sedanul S90 și pentru versiunea estate V90 / V90 Cross Country, ce includ un design exterior rafinat și un sistem de sunet de ultimă generație de la Bowers and Wilkins.

Într-o actualizare mai amplă a gamei, opțiunile de propulsie mild hybrid de 48 de volți sunt acum disponibile pentru fiecare model Volvo, dezvoltând astfel oferta companiei pe electrificare.

În ceea ce privește aspectul exterior, designerii Volvo au implementat o serie de schimbări atât la partea din față, cât și la cea din spate a modelelor S90 și V90, precum noi proiectoare de ceață, un nou design al spoilerului și o nouă bară de protecție.

Toate modelele din seria 90 și 60 vin acum și cu două porturi de încărcare USB-C în spate, înlocuind prizele de 12 volți. Funcționalitatea de încărcare wireless pentru smartphone-uri, introdusă pentru prima oară pe SUV-ul XC40, este acum disponibilă și pentru majoritatea variantelor din seria 90 și 60.

În ceea ce privește materialele de interior, tapițeria exclusivă din amestec de lână folosită pentru prima dată în XC90 anul trecut este acum disponibilă pe toate modelele 90 și 60, existând totodată și opțiunea pentru un interior fără piele în versiunile de top.

Volvo Cars extinde în mod semnificativ numărul opțiunilor sale pentru propulsie mild hibrid de 48 de volți, făcând aceste opțiuni de motorizare disponibile pe fiecare model Volvo.

Lansată pentru prima dată anul trecut pe SUV-urile XC90 și XC60, tehnologia mild hybrid este acum disponibilă și pe toate celelalte mașini din seria 90 și 60, precum și pe XC40. Disponibilitatea motorizării mild hybrid de pe V90 Cross Country reprezintă prima variantăelectrificată din istoria gamei Cross Country.

Tehnologia Volvo mild hybrid oferă șoferilor un consum de combustibil redus cu până la 15% și reduceri ale emisiilor. Sistemul de frânare brake-by-wire interacționează cu sistemul de recuperare a energiei și reduce consumul de combustibil și emisiile prin recuperarea energiei cinetice în timpul frânării.

Acum există un Volvo electrificat pentru fiecare, de la versiunile mild hybrid până la gama Recharged cu mașini plug-in hybrid și complet electrice.