Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Toyota Dream Car Art Contest și-a desemnat câștigătorii în etapa națională a celei de-a șasea ediții

Toyota România a desemnat câștigătorii celei de-a șasea ediții naționale a concursului dedicat copiilor: Dream Car Art Contest – Desenează mașina visurilor tale – concurs încununat de foarte multe succese ale micuţilor artiști din România, în etapa internaţională, etapă care aniversează în acest an 10 ani de la lansare.

Concursul s-a desfășurat în perioada 15 decembrie 2015 – 10 martie 2016 și se adresează tuturor copiilor cu vârsta de până la 15 ani. Ideea concursului este de a stimula imaginaţia și creativitatea copiilor, pentru ca aceștia să își exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenând mașina visurilor, micii artiști au ocazia de a înţelege mai bine bucuria și importanţa unui vis și totodată, a-și dezvolta interesul pentru mașini.

Pentru cele trei categorii de vârstă au fost înscrise în total 1.723 de lucrări, juriul având o misiune dificilă în procesul jurizării, selectând următorii câștigători ai etapei naționale:

Categoria I – sub 8 ani
Locul I – Ruxandra maria Pantazica – Pitești
Locul II – Ana-Maria Lemnaru – Pitești
Locul III – Reka Szakal – Cluj-Napoca

Categoria I – între 8-11 ani
Locul I – Ada Maria Ciontu – București
Locul II – Anastasia maria Banu – Corbeni/Argeș
Locul III – David Alexandru – Iași

Categoria I – între 12-15 ani
Locul I – Ioana Văllimărescu – București
Locul II – Diana Farcas – Cluj-Napoca
Locul III – Ștefania Sandu – Corbeni/Argeș

Jurizarea la nivel naţional a avut loc în luna martie, juriul fiind compus din:

George Kyriazis – Director General, Toyota Romania
Diana Stan – Director Marketing, Toyota Romania
Elena Greta – Artist grafic
Eugen Suman – Creative Director, Kubis Interactive
Costin Giurgea – Jurnalist auto
Tudor Bratu – Jurnalist auto
Mircea Meșter – Jurnalist auto

Jurizarea la nivel internaţional va avea loc în luna aprilie 2016, iar rezultatele vor fi făcute publice în luna septembrie 2016.

Câștigătorii etapei internaţionale vor merge într-o excursie în Japonia în luna august 2016, toate cheltuielile fiind acoperite de către Toyota Motor Corporation, atât pentru ei, cât și pentru însoțitori. Lucrările vor fi jurizate de către un juriu internaţional din care va face parte și președintele Toyota Motor Corporation, domnul Akio Toyoda.

Toyota România se mândrește cu rezultatele extraordinare obținute până acum în etapa internaţională a concursului – din peste 85 de ţări participante și aproape 900.000 lucrări înscrise în concurs – România a câstigat:

2011 – Adrian Emanuel Pristavu – mențiune specială;
2012 – Ștefania Mihaela Călinescu – Medalia de AUR;
2013 – Sorina Teodora Călinescu – Medalia de AUR; Iasmina Maria Răceanu – Medalia de ARGINT, Ștefania Sandu – Medalia de ARGINT și Ciprian Gherghinoiu – Medalia de BRONZ.
2014 – Iasmina Maria Răceanu – Medalia de AUR; Mara Teodora Ureche – Medalia de ARGINT; Luca Filip Clima – Medalia de BRONZ și Sorina Teodora Călinescu – Medalia de BRONZ
2015 – Ada Maria Ciontu – Medalia de Aur și Ioana Văllimărescu – Mențiune Specialaă

Mai multe informații despre concurs, precum și lucrările câștigătoare în etapa națională a acestuia găsiți accesând link-ul: http://www.toyota.ro/masinavisurilor.

reclama