Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test DS 7 Crossback E-Tense 4×4 300 2021 [VIDEO]

Dacă idealul tău auto este o mașină ce arată ca o canapea de lux la interior, dar ca o sculptură avangardistă la exterior, atunci DS 7 E-Tense s-ar putea să fie exact ce cauți. Confortul pe care mașina francezilor îl oferă ocupanților ar putea rivaliza (și chiar întrece) oricând ceea ce oferă germanii pe modelele lor consacrate. Capcana în care pică mașinile germane este aceea de a face câte puțin din toate, dar nimic cu adevărat excelent. Modelul DS7 nu-și propune nici măcar o urmă de caracter sportiv, principalul țel este crearea impresiei că mașina nu are contact cu solul. Exact ca și cum ai zbura pe covorul magic al lui Aladin, corpul tău are senzația că nu este nimic ce-l mai leagă de sol, tot transportul are loc pe cale aeriană. Tot timpul francezii s-au priceput la a construi mașini confortabile, iar acum s-au întors la vechile și binecunoscutele lor obiceiuri ce i-au consacrat de-a lungul vremii.

Pe lângă un DS7 CROSSBACK dotat doar cu sistem de propulsie cu combustie internă, E-Tense adaugă și un motor electric ce acționează puntea spate, astfel că micul motor pe benzină de 1.6 litri nu mai pare atât de neajutorat în fața masei de peste 1.8 tone. Evident, acel motor electric are nevoie și de o baterie, în cazul de față una de 13.4 kWh, ce permite chiar și în cele mai vitrege condiții o autonomie de minim 30 km. Mașinile cu sistem de proplusie plug-in hybrid trebuie să faciliteze deplasarea utilizatorului în mediul urban utilizând doar electricitate, astfel că șoferul poate profita de autonomia și ușurința utilizării combustiei interne atunci când plănuiește o călătorie mai lungă.

Dinamica mașinii nu este deloc una sportivă, astfel că ruliul își face simțită prezența destul de repede, dar mai multe veți putea afla vizionând un nou review eblogAUTO 4K.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook