Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive VW ID.7 2024

VW ID.7 ar putea fi singura mașină electrică de care ai nevoie. Dar oare ai nevoie de o astfel de mașină electrică? Oare nu e mai viabil să ai o mașină diesel pentru drumuri întinse și o mașină electrică pentru oraș? Fie că ne dăm seama sau nu, cu toții râvnim la un consum mic, fie el de electricitate sau carburant fosil. De fapt, tot ce vrem este să ne reducem costurile de exploatare, fie cu 2 mașini – fiecare cu scopul ei – fie cu o mașină care le face pe toate, dar nu la fel de bine ca un model gândit special pentru o anumită situație.

ID.7, cu un concept generos al spațiului și autonomii mari. Prin modelul ID.7, Volkswagen demonstrează odată în plus avantajele și versatilitatea platformei sale MEB. Datorită ieșirilor scurte în consolă și ampatamentului lung, sedanul electric oferă un interior spațios, cu mult spațiu pentru picioarele pasagerilor din spate. Portbagajul de mari dimensiuni poate adăposti bagaje cu un volum total de până la 532 de litri. Unitatea de propulsie compactă este instalată în partea din spate a autovehiculului și furnizează 210 kW (286 CP) și 545 Nm. În ciuda unei lungimi de aproape cinci metri, ID.7 este surprinzător de agil, cu un cerc de bracare de numai 10,9 metri. Cu un consum mediu de combustibil de 16,3 – 14,1 kWh per 100 de kilometri și autonomii de până la 621 km (WLTP)2, eficientul sedan cu specificația de echipare Pro este ideal de asemenea și pentru distanțe mai lungi.

Concept de operare nou cu sistem de climatizare inteligent și asistent vocal. ID.7 este primul autovehicul care dispune de duze de ventilație inteligente care distribuie aerul în întregul interior și permit astfel autovehiculului să se răcească sau să se încălzească mai repede. Plafonul său panoramic mare, opțional, cu „geam inteligent” poate fi comutat între setarea opacă și cea transparentă prin comandă tactilă sau vocală. Noul asistent vocal IDA poate înțelege limbajul natural, făcând autovehiculul mai ușor de operat. ID.7 impresionează și cu o nouă structură a meniului Infotainment. Numeroase solicitări ale clienților au fost luate în considerare aici și integrate în noul concept de operare.

Volkswagen ID.7 este o mașină excelentă, posibil chiar un VW confortabil precum un Audi. La drum lung este o plăcere să te afli la bordul lui ID.7 2024, iar autonomia nu este deloc prohibitivă. Un singur lucru rămâne în mintea utilizatorului – este oare eficientă o astfel de mașină electrică atât de voluminoasă, atât de grea? E mai bine să ai o mașină electrică precum Volkswagen ID.7 și să fie singura ta mașină, chiar dacă asta înseamnă să te bazezi pe rețeaua publică de încărcare sau e mai bine să ai o mașină electrică mică pentru oraș și ceva termic pentru momentele când vrei să ieși din aria de confort a autonomiei electrice? Nu este o întrebare ușoară, dar sper să aflăm răspunsul împreună.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook

AUTOR:

TAGS: